Speak Up - BARDZO DOBRA SZKOŁA

Temat przeniesiony do archwium.
Chcialam napisac pare PRAWDZIWYCH i POZYTYWNYCH slow o mojej szkole, poniewaz wkurza mnie, ze niektore osoby probuja ja oczernic. Ucze sie juz od kilku lat i jestem BARDZO ZADOWOLONA z moich lektorow i z mozliwosci, jakie daje mi szkola. Moge sobie przychodzic od 7.30 do 21.30, rowniez w sobote, moge sobie wybierac zajecia jakie mi sie podobaja i rowniez lektorow, ktorych lubie najbardziej. Szkola nie jest moze najtansza, ale kto inny oferuje mozliwosc przychodzenia na lekcje CODZIENNIE???? Ktos, kto pracuje na zmiany nie ma po prostu innej szansy sie uczyc. Poza tym nie jestem zalezna od grupy, a wiadomo, zawsze sie znajdzie ktos, kto np.zwalnia tempo nauki. Poza tym organizuja super wypady, np do browarow, w gory, rejsy statkami, itd. Osoby, ktore pisza negatywnie chyba po prostu nie chcialy sie uczyc.
Cześć ! Napisz coś więcej o tej szkole... Pozdrawiam....
No i chwala Ci za to, ze masz cos pozytywnego do powiedzenia.
Chociaz sledzac watki o Speak Up od pewnego czasu stwierdzam, ze wiele osob nie ma zastrzezen do samego trybu nauki, ale raczej do polityki administracji szkoly, np. w kwestii zwrotu pieniedzy, itp...
nie mam nic pozytywnego do powiedzenia o trybie nauki. jednym slowem zawiodlam sie. Tryb nauczania jest bardzo powolny, malo wprowadzanych slowek w multimediach, podrecznik za ktory placisz 100 zl zle przygotowany, jezeli nie znasz roznicy w zastosowaniu poszczegolnych zwrotow to trzeba siegnac do innej ksiazki, multimedia bardziej strona praktyczna oparta na powtarzaniu prostych scenek, prosta gramatyka roznica miedzy 2 czasami mi sie przytrafila, poziom zaawansowany, uwierzyc nie moglam:D
multimedia mozna by samemu sobie w domu zrobic z innym programem dostepnym na rynku, ktory nie odbiega standardem od zaoferowanego a istnieja tez bardziej efektywne i przyjemne no i w przeliczeniu duzo tansze. przechodzisz na nastepny poziom na podstawie wynikow testow komputerowych ktore sa banalne, nie zmuszaja cie do myslenia, wystarczy ze zapiszesz zdania a jesli jestes wzrokowcem zapamietasz bo na tescie sa identyczne zadania w podobnej szacie graficznej, nauczyciel ocenia twoje postepy widzac wyniki u siebie na komputerze.
jest bardzo malo godz z lekotem 20 godz na 2-3 miesiace(tyle czasu mozna realizowac jeden poziom) nie dosc ze jest ich malo to jeszcze jest problem zeby wszytkie wykorzystac, dochodzi do sytuacji ze nie rezerwujesz zajec ktore cie interesuja tylko te ktore poprostu sa w danym tygodniu(powinny byc do wyboru
group class, grupy tematyczne i gramatyczne a jest np tylko gramatyka) gadasz z komputerem 3 godz w tygodniu i 1 godz z lekotem, cos tu raczej nie halo :)
zgadzam sie calkowicie z tym!! poziom na ktory sie zakwalifikowalam - 6 sredniozaawansowany to poprostu powtorka z liceum, w sumie to w liceum mialam wyzszy poziom. zdecydowanie nie podoba mi sie ten ich system multimedialny o wiele bardziej potrzebne sa zajecia z nauczycielami a nie jakies multimedia faktycznie smieszne i nie zmuszajace do myslenia:) mialam zawsze 100% na multimediach prawie we wszystkim ksiazka rowniez banalna a na zajeciach nic ciekawego
Ja bylam bardzo zadowolona z kursu,miedzy innymi z tego, ze mozna bylo chodzic codziennie do szkoly. Dzieki kursowi zdobylam sie na wyjzad za granice,mimo,ze nie ukonczylam wszystkich poziomow.Mam do odsprzedania 2 POZIOMY.Cene chetnie ponegocjuje. [gg]
To moze trzeba bylo sobie zmienic poziom? Ja nie potrzebowalam tego robic, ale wiem, ze moj kumpel np zmienial poziom bo mial za latwo. Nie bylo najmniejszego problemu. W innej szkole momentalnie masz problem, bo przeciez grupy sa w roznych ustalonych z gory godzinach, juz troche sami przerobili i to trzeba pozniej nadganiac samemu. A on sobie po prostu zaczal od nowa na wyzszym poziomie. Po prostu: JAK CHCESZ SIE UCZYC, TO SIE NAUCZYSZ. A jak nie to znajdziesz sobie miliony powodow zeby zwalic na szkole, lektorow itd.
zastanawiałam sie dlaczego nie ma na ich stronie cennika?? inne szkoły jakos podają. Dopiero jak zadzwoniłam i zapytałam to zrozumiałam dlaczego. Ceny z kosmosu
twoja wypowiedz brzmi jakby napisal to pracownik tej szkoly...buhhahah....tylko oni widza same jasne strony, nic poza tym...w ktorej szkole "sie uczysz"??w jakim miescie?bo to co tu tak cudnie opisalas to normalnie wziete z rozmowy z jedna z osob co tam pracuja i musza zachwalac...porazka
Speak Up nie podaje cen telefonicznie. Ceny są ustalane na spotkaniu z konsultantem w zależności od obranych opcji kursu. To, co piszesz nie jest więc prawdą.
[wpis usunięty]
[wpis usunięty]
uwazam ze padlam ich ofiara,nie mog zrezygnowac ze szkol mimo tego ze zmienilam miejsce zamieszkania gdzie najblizsza fila tej szkoly to 120 km jesli ktos moze mi podpowiedziec co zrobic to poprosze konkretne email na kamalegro2@o2pl
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Praca za granicą

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę