czesc czy ktos z was wyjechal do londynu lub slyszeliscie o kims kto wyjechal za posrednictwem firmy MOJ Londyn z Krakowa??? Firma ta ma strone internetowa www. mojlondyn.pl bede wdzieczna za jakie kolwiek informacje!!!
dzieki
Niestety nie mialam zadnej stycznosci z ta firma, ale przejrzalam dokladnie oferte i wyglada calkiem rozsadnie. Jesli mieszkasz nie daleko Krakowa to najlepiej udaj sie do biura, ja bym tak zrobila zanim bym wplacila kase.
Kasiul
14 lip 2004
Ja bym dodatkowo sprawdzila wierzytelnosc firmy - wiem ze jest takie cos co sie tym zajmuje. Zebys sie przypakiem nie wpakowala - afer w tym biznesie bez liku - sama mialm kiedys okazje sie oparzyc - podjelam prace dla bura turystycznego - na swoje szczescie w wyniku nieporozumien z szefem rzucilam w cholere robote po dwoch dniach... Potem sie dopiero okazalo jakie ten pan numery wywijal... ech, szkoda gadac...
pozdrooffffka
[konto usunięte]
20 lip 2004
Hejka
Ja bylem z ta firma w tamtym roku na kursie.
Oni rozpoczeli dzialalnosc w marcu tamtego roku i wtedy naprawde mialem obawy ale wszystko bylo ok i w tym roku nie zawachalbym sie z nimi jechac ponownie. ;)
[konto usunięte]
20 lip 2004
dzieki :)
juz wszytsko zalatwilam, napisalam tez maila do collegu z pytaniem czy ta firma ich reprezentuje dostalam odpowiedz ze sa ich partnerem i ze wszystko jest w porzadku wiec jade juz w sobote :)