wyjazd do londynu z Moj Londyn

Temat przeniesiony do archwium.
czesc czy ktos z was wyjechal do londynu lub slyszeliscie o kims kto wyjechal za posrednictwem firmy MOJ Londyn z Krakowa??? Firma ta ma strone internetowa www. mojlondyn.pl bede wdzieczna za jakie kolwiek informacje!!!
dzieki
ktokolwiek widzial ktokolwiek wie?????????
Niestety nie mialam zadnej stycznosci z ta firma, ale przejrzalam dokladnie oferte i wyglada calkiem rozsadnie. Jesli mieszkasz nie daleko Krakowa to najlepiej udaj sie do biura, ja bym tak zrobila zanim bym wplacila kase.
Ja bym dodatkowo sprawdzila wierzytelnosc firmy - wiem ze jest takie cos co sie tym zajmuje. Zebys sie przypakiem nie wpakowala - afer w tym biznesie bez liku - sama mialm kiedys okazje sie oparzyc - podjelam prace dla bura turystycznego - na swoje szczescie w wyniku nieporozumien z szefem rzucilam w cholere robote po dwoch dniach... Potem sie dopiero okazalo jakie ten pan numery wywijal... ech, szkoda gadac...
pozdrooffffka
Hejka
Ja bylem z ta firma w tamtym roku na kursie.
Oni rozpoczeli dzialalnosc w marcu tamtego roku i wtedy naprawde mialem obawy ale wszystko bylo ok i w tym roku nie zawachalbym sie z nimi jechac ponownie. ;)
dzieki :)
juz wszytsko zalatwilam, napisalam tez maila do collegu z pytaniem czy ta firma ich reprezentuje dostalam odpowiedz ze sa ich partnerem i ze wszystko jest w porzadku wiec jade juz w sobote :)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Programy do nauki języków