ile płacą w Awansie (Rzeszów)?

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktoś wie (i może powiedzieć) jakie są stawki dla lektorów w tej szkole? (uczą metodą Callana)
przede wszystkim placa na czas, a to raczej rzadkie w dzisiejszych czasach. daja też bardzo dużo godzin
Krzychol a ile Ty bierzesz za h ??
Byłam kiedys na rozmowie o pracę w szkole uczącej Callanem, ale jak dowiedziałam sie na czym dokładnie polega ta metoda, to zrezygnowałam.
W każdym razie proponowali na początek 30 zł brutto za 50 minut. Szef tej szkoły powiedział, że najlepsi lektorzy w tej szkole dostają 55 zł za 50 min.
Kochani nie dajcie sie wyorzystywać za byle pieniadze. Jak macie pracowac za 30 zl/h to nie pracujcie wcale. Lepiej poczekc az trafi sie cos lepszego anizeli pracowac dla naciagaczy !!!!
tia..tyle ze studentom wiecej nie chca dac niz 30 zl/h czy tam na 50 min ;)
QQSDQ
w Rzeszowie płacą maksymalnie 20 zł BRUTTO za 50 min.Jak usłyszałam te kwote za tak intensywna pracę to szybko sie wycofałam. Nie jestem frajerką.Naciąganie i to chamskie.chcą super lektorów za darmo.Taka stawka jest poniżająca.
A ile byście chcieli zarabiać?rnrnMi się wydaje że stawka 33 zł za 45 minut na rękę jest przyzwoita.rnrnmając około 20 godzn lekcyjnych można zarobić 660 zł tygodniowo a miesięczie 2 640 zł.rnrnMyślę że jak na zjęte popołudnia to całkiem nieżle.
mialam wątpliwą przyjemność pracować dla firmy Avans z Rzeszowa. Płacili 20 zł za godzinę..nie było lektoów w mojej okolicy wiec jednego wieczoru robiłam 2 grupy czyli 4 h gadania non stop..potem znaleźli chętnych w wichurze obok i tak pracowałam ..4 dni w tygodniu.. bo prowadzili twardo rozmowe i trudno bylo odmówic..ale nie to niemile wspominam..tylko problemy ze zwrotem pieniedzy za dojazdy..najpierw było 3-mczne opóxnienie a potem..szok jak zobaczyłam według jakiej stawki..0,20 gr za km! mało tego..gdy podałam faktycznie pzrejechane kilometry Pani poinformowała mnie ze podałam zawyzone odległości gdyż ich internetowa mapa pokazuje średnio ok 8 km mniej..napsuli mi krwi ze hohoho...wole teraz sama wziasc korki do odmu a 25 zł i nie trace czasu na dojazdy 40 km w jedna strone...mam nadzieje, ze dzieki mojemu psotowi ktos zastanowi sie dwa razy zanim podpisze z nimi umowe..pozdrawiam wszystkich!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe

»

FCE - sesja letnia 2004