jak jest teraz z TOEFLem?Pilne!:)

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć jak to jest teraz z tym egzaminem?Wiem,że niedługo wchodzi iTOEFL, a zanikają poprzednie wersje.Z tego co widzę na ich stronce u nas w Polsce nie mozna się już rejestrować na termin bodajże w czerwcu,bo nie ma miejsc.Przynajmniej tak mi wyskoczyło info.W sumie w tych ich tabelach z terminami jest tak,że nic z tego nie czaję.Może mnie ktoś oświecić?Czyli do czerwca nie mam już szansy zdać TOEFL?Od kiedy u nas w Polsce będzie wersja iTOEFL? Z góry dziękuję za pomoc!!!
z tego co wiem to już od 25 marca jest u nas wersja internetowa i będzie odbywac się co tydzień. Informacji szukaj w szkole TFLS i na jej stronie tam też jest kontakt telefoniczny.
czesc, tak owszem toefl w nowej wersji chociaz dostepny juz wkrotce, trzeba sie na niego rejestrowac duzo szybcjiej, do komputerowej wersji mozna bylo podejsc niemal codziennie, tzw.walk in, teraz egzaminy sa tylko w piatki i niektore soboty, a liczba chetnych wcale sie nie zmniejszyla, stad ten dlugi okres oczekiwania, i tak wyglada sytuacja nie tylko w Polsce, ja zdawalam na trenie USa, i tez mialam duze problemy z rejestracja, wszystko juz jest zajete do k-ca czerwca, ja znalazlam centrum testowe w marcu , ale tylko dlatego ze az w Maine, odleglym stanie na polnoc, malo popularnym ze wg na daleka odleglosc , powodzenia, ja jestem po czekam na wyniki
właśnie sprawdziłam jeszcze raz i do końca czerwca wszystkie terminy np w Wawie są już zaklepane.Pewnie wszyscy uciekli przed New Generation:)Czy ktoś już może rejestrował się na iTOEFL w Polsce?To chyba jeszcze niemożliwe.