Co tym sądzicie??

Temat przeniesiony do archwium.
ANGLIA pakowanie
angielski niewymagany, bez kwalifikacji
Kobiety - mężczyźni
BIURO; TEL. (0-34) 325 51 74
Posiadamy Certyfikat Ministra Pracy

Takie ogłoszenie jest w necie i w jednej z popularnych gazet.Dzwoniłam tam chyba z 10 razy i nikt nie odbiera....wiecie cos na ten temat, będę wdzięczna...
"Angielski niewymagany, bez kwalifikacji" - to już mówi samo za siebie.

Lepiej sobie odpuść...
Monia
Jak oni nie maja czasu dla ciebie, to dlaczego sie fatygowac. Lepiej, jak juz napisane, znajdz inne.
No macie racje.....Miałam tez inny numer zadzwoniłam i babka powiedziała ze wysle mi informator.Za 3 dni w skrzynce juz go miałam otwieram a tu Firma Maxim z Łodzi a to dobre.....Złodzieje
Z tego co wiem, to firma Maxim tez uzywa wiele innych nr tel - i dalej te ogloszenia sa w Gaz. Wyb.
ten nr 034 to może być słynny Contract!!!! odsyłam na www.oszukany.pl
http://www.pracainauka.pl/szuk2.php?types=111[tel]

Firma "CONTRAKT 2002" Katarzyna Kulesza
42-200 Częstochowa ul. Kiedrzyńska 134
Tel.: 034/ 3255174
Data wprowadzenia do rejestru: 2[tel]
WYKRAKAŁAM :(
witam,
zostałam oszukana przez ta firme.. CONTRAKT 2002. Nie dopuszcze do tego zeby dalej prowadziła swoją działalnosc.. Dlatego podaje swoj nr tel 5[tel], proszac o kontakt tych ktorzy rozniez padli ofiara oszustwa i chca tak jak ja odzyskac swoje pieniadze. Mam naidzeje ze mi pomozecie i odzyskamy wspolnie pieniadze. Nie mozemy dalej pozwolic zeby takie firmy dalej oszukiwaly ludzi szukajacych mozliwosc poprawienia swojego dobrobytu poprzez wyjazd za granice do pracy. LUDZIE NIE WPŁACAJCIE ŻADNYCH KWOT FIRMIE PRZED WYJAZDEM!!!! czekam na kontakt
witam jestem wlasnie zainteresowana oferta tej firmy i po przeczytaniu nie wiem co mam myslec?to dlaczego ta firma jeszcze istnieje jak WAS oszukala prosze o kontakt lub odpowiedz czekam !!!!pilne!!!!!!!!!!!!
diablica-
poszukaj na www.oszukany.pl - Firma znana od lat.
Firma Contrakt 2002 działa pod inną nazwą. Adres i numery telefonów te same . Jest to teraz Kontrakt i ma oczywiście certyfikat
tel [tel]

---------------------
www.oszukany.pl
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Nauka języka