cos za nic

Temat przeniesiony do archwium.
sluchajcie to jest dobra str zeby wygrac cos za nic a wlasciwie za zarejestrowanie sie i podanie adresu korespondencyjnego. ja wygralam iPoda a moja kumpela tel. jest jeszcze wiele innych nagrod. wystarczy wejsc i zarejestrowac sie: http://ipods.freepay.com/?r=4[tel]
w razie pytan podaje maila: [email]
jakos w 'cos za nic' ja nie wierze.
Of course not. She's just looking for referrals. Before she receives her "free" ipod or whatever, she needs to provide five referrals and they all have to sign up for this "free" stuff. And then they need to provide five referrals who have to sign up and so on. It's all BS.
Hejerri,
pojawiasz sie w kazdym nowy temacie i zauwazylam ze zadnej osobie nie potrafisz pomoc tylko jak zwykle naegujesz. cos ci nie odpowiada to nie pisz. sledze forum od dawna i zauwazylam ze zawsze masz jakies ale: jak pytaja ludzie o cos konkretnego to ty piszesz poszukajcie sobie na str... a tu chodzi o porade a nie podanie str czy tez zbedne komentarze
jak to do mnie -
to ja myslalam, (widze, ze jak zawsze blednie, ale to moze dlatego ze jestem blondynka) ze zyjemy w wolnym kraju, gdzie swoja opinie mozna wyrazic.
Moje komentarzt nie sa zbedne. Moze, kiedys, jak dorosniesz to zrozumiesz.
>Hejerri,
>pojawiasz sie w kazdym nowy temacie i zauwazylam ze zadnej osobie nie
>potrafisz pomoc tylko jak zwykle naegujesz. cos ci nie odpowiada to
>nie pisz. sledze forum od dawna i zauwazylam ze zawsze masz jakies
>ale: jak pytaja ludzie o cos konkretnego to ty piszesz poszukajcie
>sobie na str... a tu chodzi o porade a nie podanie str czy tez zbedne
>komentarze

Malutka to terri to ty sie tu nie rzucaj, tyle ile ona pomaga to ty w zyciu nie byłas w stanie pomóc. Cos mi sie wydaje, ze kiepsko wychodzi ci to sledzenie forum. SKoro piszesz takie rzeczy do terri to małutko jeszcze wiesz. :D

Sledzic forum to twoja jest dorga
By ataku uniknac na przeciez-nie-wroga!
nie chcialam nikogo obrazic ale podkreslic ze ludzie oczekuja porad a nie nagan i tyle. sory ze to zle wypadlo
No bo właśnie widzimy jak tym tematem nam wszystkim pomagasz. Co to ma z czym kolwiek do czynienia?
anulka -
napewno zapomnialas, ale i tak Ci przypomne, ze wszyscy ktorzy poswiecaja swoj czas na pomoc dla innych ludzi, robia to z wlasnej woli i nie maja zadnego obowiazku tego robic. Pisanie, ze 'ludzie oczekuja' - a niby z jakiej racji???. Prosze, napisz mi tutaj, co TY dzisiaj zrobilas bezinteresownie dla drugiego czlowieka, jaka pomoc TY okazalas komus. Jak dotad to nie widzialam ani jednego twojego postu tutaj z jakakolwiek pomoca.
nie ma tu mojego postu z pomoca bo to najczesciej ja potrzebuje pomocy. jestem w anglii od niedawna i jeszcze sie tu nie odnalazlam wiec pytam o szkoly o ludzi z polski a na kazdy post na ktory to odpowiadasz to "poszukaj na str". wybacz ale w innych postach na przyklad oczekiwalam ze doradzi mi ktos szkole a nie karze szukac sobie. chcialam sie dowiedziec czegos od kogos kto studiuje i duzo wie o uczelni.
zboczylam troche z tematu mysle... otoz jesli wiem ze moge komus pomoc to pomagam konkretnie.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Nauka języka