Nowy słownik slangu i potocznej angielszczyzny

Temat przeniesiony do archwium.
Witam
Wiecie moze gdzie mozna zakupic "Nowy słownik slangu i potocznej angielszczyzny" -autor Maciej Widawski.Wszystkim ksiegarniom internetowym wyczerpal sie zapas.Moze widzieliscie ta ksiazke w jakies ksiegarni najlepiej w warszawie,ale inne miasta tez moga byc:)?
oj ten slownik jest super - mam go i czesto otwieram go tylko po to, by sie posmiac. Rewelacyjnie opracowane hasla! Z tego co kiedys uslyszalem, ma byc nowa edycja, bo czesc hasel sie zdezuaktualizowala. A sam autor jest swietnym i bardzo kontaktowym czlowiekiem.

pzdr.
i polecam te stronke:
http://poprzednia.univ.gda.pl/slang/
Dzieki za stronek jest super.Ksiazke pozyczylem kiedys od znajomej i tez mialem niezly ubaw,zwlaszcza jak czytalem kumplom przy piwku.Nawet polskie zwroty czasem mnie zaskakiwaly:)
Mr. Julek , jeśli Maciej W. jest świetnym i kontaktowym człowiekiem, to ja jestem Paris Hilton, która w poprzednim wcieleniu była Matką Teresą... Nie wypowiadaj się o osobach, których nie znasz, O.K.? (no chyba że jako osoba związana z IFG UWr opierasz się na stronniczych opiniach Michała G. - zainteresowani wiedzą, o kogo i o co chodzi...)

« 

Pomoc językowa