Poszukuje pracy na wakacje w Anglii

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 49
poprzednia |
Poszukuje pracy na wakacje w Anglii. Interesują mnie różne propozycje pracy m.in.: opieka nad dziećmi, praca jako pomoc kuchenna, zbiory itd. Mój angielski nie jest perfekcjonalny ale potrafię się dogadać. 18 skończe pod koniec lipca, ale jestem gotowa wyjechać nawet na całe wakacje.
Dopisuje sie do tej prosby!!! Szczegolnie interesuje mnie opieka nad dziecmi (mam rok doswiadczenia jako au pair w USA), ale chetnie podejme sie tez jakiejs innej pracy. Zarejestrowalam sie na paru stronach szukajacych host family, ale na razie cisza. Mam 23 lata. Pomozecie?
Ja jadę na wakacje an Cypr dorobić będę zarabiać 450 euro. jak cchecie dam wam namiary gdzie to załatwiam
Chcemy, chcemy - moj mail: [email]
A co to za praca?
hey! mam 19 i tez szukam pracy na wakacje. mam pytanko odnosnie tego cypru (brzmi zacheecajaco) w jakiej formie tam bedziesz pracowac, na jak dlugo i jakie sa wymagania?

jak mozesz to moj [gg]

z gory dzieki za info :)
Pewnie,ze chcialabym uzyskac taka informacje...tylko co to za pracka...kiedy dokladnie i jesli mozesz to bede wdzieczna za inne szczegoly...moj mail [email]
cześć marta!
ja marzę o pracy na cyprze, jeśli możesz to prześlij mi proszę te namiary [email] . z góry dziękuje!!!
te bardzo bylbym zainteresowany wszelkimi informacjami o pracy za granica... jak bylibyscie tak laskawi to na maila :) [email]
Z gory dzieki!
te bardzo bylbym zainteresowany wszelkimi informacjami o pracy za granica... jak bylibyscie tak laskawi to na maila :) [email]
Z gory dzieki!
Wszyscy sa zainteresowani tylko jakos nikt nie odpisuje...
Nie oczekujcie ze Wam teraz ktos tu napisze: hej, mam do dyspozycji prace w Anglii (czy gdzies tam indziej) i to jeszcze w czasie wakacji (kiedy to w Anglii mozna spotkac wiecej Polakow niz Anglikow). Jak chcecie liczyc to liczcie na siebie, grzebcie w necie i dzwoncie!
hejka...no cóż ja też będę sie musiała powtórzyć :) jakbyś miała jeszcze siłę w paluszkach do prześlij mi też te namiary na [email] - będę niesamowicie wdzięczna :))) z góry dzięki
hej! no to jesteśmy w podobnej sytuacji :) też chciałabym wyjechac na wakacje w celach zarobkowych:) ale nie tylko, wiadomo.., podszkolenie języka jest równie ważne :) ale kompletnie nie wiem jak sie za to zabrać :( jakbyś szukała kogoś do kompani lub miała jakieś konkretne news'y o tego typu "wypoczynku" to please daj znać [email] z góry wielkie dzięki
hmmm.... studentka WSL???? :)
tez prosze o info;) [email]
hej. tez chcialbym zasiegnac jak najwiecej informacji o pracy w UK w czasie wakacji. prosze o materialy na maila - [email]
THX!!!
uwazaj bo jeszcze Ci ktos cos przysle...
Please please please - daj mi jakies namiary an prace na Cyprze - napisz, co to jest, od kiedy do kiedy itp. Bede b. dzwieczna;) Moj adres: [email]
ja tez prosze bardzo o info na temat pracy!! [email]
Marta byłabym ci ogromnie wdzięczna za jakiekolwiek informacje, myslałam o czymś w anglii ale cypr brzmi bardziej interesująco. Mój kontakt: [email] lub na gadu: 4154532
daj mi te namiary n Cypr i napisz w jakim charakterze praca tam jest i czy daloby sie tylko na okres wakacjii.pozdrawiam papa
Czesc ,tez jestem zainteresowany ta praca .Moim marzeniem jest dobrze płatna praca na Cyprze.Jak mozesz to przeslij namiary oki? [email]
CZesc.Praca za granica jest marzeniem wiekszosci na tym forum.Ja szukam pracy przez itc www.itc.pl .Tez chce wyjechac.W listopadzie koncze 19 lat.Jak chcesz to poszukaj jescze na www.praca.gov.pl albo na www.polishexpress.co.uk. [email]
hej , jak możesz to i mi podaj jakieś namiary. z góry dzięki!!

[email]
perfekcjonalny hmmm powodzenia
a co np z pracą dla nieletnich, czy znacie takie oferty?? moj mail to [email] jakbyście coś wiedzieli to błagam napiszcie!
yhh ja mam 18 za 4 miechy i też bym pojechała ale nie wiem kompetnie jak się zabrać do szukania jak chcesz pogadać to zaprraszam 3510557
czesc! mam prozbe, przeslij mi te namiary bo bardzo potrzebna mi jest praca:)..odp na mail- [email]
JA chcem
gg - 3521339
emai - [email]
:D czekam
Prosze o podanie kontaktu do tej firmy na cyprze i czy zatrudniają tam nieletnich kturzy ukończyli 16 lat?? czekam na odpowiedź. odpowiedź prosze wysłać na mejla [email] pozdrawiam
Bardzo chciałabym wyjechac gdzieś we wakacje, żeby podszkolić jezyk... i oczywiście jakby była taka możliwość, coś zarobić. Ale jest pewien problem...mam dopiero 16 lat i nie wiem czy to możliwe...Jakby co to to piszcie prosze =* [email]
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 49
poprzednia |