leeds

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktos sie może wybiera do leeds na wakacje do pracy? mam pareu pytań
1 jak tam jest?
2 jak tam jest z pracou?
3 jak tam sie najtaniej dostać?
4 jak mozna dojechac najtaniej z londynu do leeds?
5 czy warto tam w ogole jechac
za odpowiedzi z gory dziekuje i pozdrawiam
jestem w leeds 2 miesiace z praca jest ok najczesciej jest to praca przez agencje jest ich 125 przyjechalam tu z pragi do samego leeds jesli zarezerwujesz bilet teraz zaplacisz grosze linia jet2 najlepiej przyjechac w czerwcu potem moze byc z praca ciezko.........masz pytania to pisz na mojego maila kaska
czy moglabys mi polecic jakas konkretna agencje? W sumie to znam 4 jezyki i chcialabym pracowac jako kelnerka lub ewentualnie jako asystentka barmana. W tamtym roku zdalam mature i nie wydaje mi sie ze do czegos wiecej nadaje:P lece tam juz 9 lutego i nie wiem czy szukac czegos wczesniej czy dopiero jak dolece na miejsce
Leeds jest piekne, warto jechac.
Kasiu napisz do mnie jakiegoś maila . please. jak bęę mieć twojego maila to chcę Ci zadać kilka prostych ale ważnych pytań [email]
Hej. Mam pytanie. Wylatuje pod koniec maja do Leeds. Ale slyszalam, ze podobno ciezko jest tam znalesc mieszkanie. Czy to prawda? Bylam na wielu stronach internetowych ale we wszystkich ofertach jest zaznaczony obowiazek wplacenia depozytu. Czy mozna jakos tego unkinac? jak znalesc mieszkanie bedac jeszcze w Polsce bo nie chialybysmy jechac w ciemno. Za pomoc z gory dziekuje;P
www.leeds.pl
tu sa oferty pracy i mieszkan do wynajecia.
ja lece w lipcu, jak sie sesja skonczy :-)
My jedziemy w poniedz 6.Mamy zalatwione wszystko-wracamy w lipcu,pozdro dla wszyskich!!!
też ywbieram się do leeds w maju i jest ktoś chętny aby jechać ze mną ?? we 2 zawsze raźniej :) ??
a skąd jesteś?
a ja planuję też wyjechać w lipcu. Masz już coś na oku czy jesdziesz w ciemno?
cze chciałbym wyjechać w maju ale cieżko mi coś załatwić, potrzebuje robote w fabryce, czy cos w tym stylu, z mieszkaniem nie bedzie problemu mam tam tate, ale on nie zna za bardzo jezyka i na niego nie moge liczyć , mam taka nadziejje ze na ciebie tak:) odp prosze na moj e- mail
krystian. [email]
Jakim samolotem lecisz?? i lie placisz?Ja tez sie tam wybieram ,mam juz kupiny bilet na autokar ale zastanawiam sie czy nie zamienic go na bilet na samolot.
Jesli leci ktos do leeds na poczatku czerwca liniami jet2 niech do mnie napisze :) [email] albo gg 2[tel]Mam juz wykupiony bilet a w dwojke droga zawsze minie szybciej :)
Czesc Oloka!!
Jesli interesuja cie informacje na temat pobytu w leeds odewzij sie do mnie na gg(6445677).Moj znajomy byl rok temu i wrocil bardzo zadowolony dzieki niemu wiem wszystko i sam sie wybieream pod koniec czerwca:)
pozdro
Hej! Z tej strony Darolka mozesz mi powiedziec skad jestes i ile kosztuje bilet na autokar do leeds. Ja jestem z okolic Warszawy i mam juz bilet wykupiony w liniach central wings, ale loty zostaly anulowane i teraz niewiem jak sie tam dostac. Z warszawy tylko te linie tam lataja. Prosze o kontakt. Podaje maila [email] Nr [gg]
Ja rowniez wybieram sie do Leeds, zamierzalam jechac na poczatku czerwca, ale loty zostaly anulowane. Skad jestes i czym tam chcesz sie dostac. Ja jestem z Warszawy i teraz niewiem w jaki sposob tam dojechac, bo do leeds z wawy tylko central wings latalo. Mialam jechac z 4 kolezankami, ale sklad sie wykrusza, wiec chetnie pojechalabym z toba. Odezwij sie do mnie. Podaje maila [email] Nr [gg] .
macie może jakies namiary na prace w Leeds lub najbliższej okolicy? Znam angielski, pracowałam w Anglii w zeszłym roku. Może ktoś szuka osób na mieszkanie??? [email]
macie może jakies namiary na prace w Leeds lub najbliższej okolicy?rnZnam angielski, pracowałam w Anglii w zeszłym roku. Może ktoś szukarnosób na mieszkanie??? pozdrawiam [email]
ja pracowalem w zeszlym roku w leeds, praca jeszcze jest chociaz z roku na rok coraz wiecej polakow tam przyjezdza, najwiecej oczywiscie na wakacje ale wydaje mi sie ze jak sie zna jezyk i jak ma sie jakis konkretny fach w reku to prace szybko znajdzie...
ciezki jest jezyk ktorym ludzie tam mowią, ja studiuje anglistyke a po przyjezdzie tam zastanawialem sie czy to aby na pewno jest angielski
Czesc!
nazywam sie daria mam 18 lat w leeds mam brata i mam zamiar do niego leciec na wakacje tj 2 miesiace ,jednak ten mi mowi ze pracy mi nie pomoze znalezc gdyz nie bedzie miala na to czasu ... a watpie ze agencja da mi jakakolwiek prace gdyz pelnoletnosc osiagne dopiero w grudniu.. wiec mam takie zapytanie do Ciebie czy nie nzasz moze jakiejs rodziny, ktora chcialaby na okres 2 miesiecy przyjac odpowiedzialna,mloda, lubiaca dziec,i z jezykiem angielskim na poziomie komunikatywnym,chetnej do pracy do opieki na dzieckiem czy dziecmi?Interesuje mnie tylko praca gdyz mam gdzie mieszkac ...chyba ze bylby to warunek ?prosze odpisz .. moga byc maile badz telefony ..
dzieki z gory
daria
witam. planujesz podroz do leeds w lipcu to tak samo jak ja z moja ekpia. jesli moge zapytac jak tam sie masz zamiar dostac aby bylo jak najtaniej . i co z praca jedziesz w ciemno. odpisz na maila [email] pozdrawaim
Witam Wszystkich !!!

Około 12 lipca (po sesjach) wybieram się do Anglii na sezonową pracę (jak będzie dobrze to zostanę DŁUUGO). Najlepiej pasowała by mi praca w Leeds. Szukam chętnych którzy by chcieli jechać ze mną (Jestem ze Słupska ale oczywiście na autokar/samolot mogę dojechać). Proszę o podanie jakichś linków do stronek gdzie konkretnie moge znaleźć mieszkanie w Leeds, bo z pracą ponoć problemów tam nie ma. Proszę o kontakt :
E-MAIL: [email]
[gg]
Pozdro
siema mieszkanie znajdziesz na stronie leeds czasem dom do spułki .TYKO PAMIETEJ NIGDY NIE MIESZKAJ U CYGANóW!!!!!! JEST MIłO NA POCZąTKU POTEM ZWAłA a mają tanio i to nas gubi ja wiem ża to wredni ludzie tego doświadczyłemw w samej miejscowosci na ulicach jest dużo ogłoszen na domach o wynajęciu.Pozdrawiam i powodzonka jak co to pytaj.
szukając pokoju lub domu bez wpłaty tkzw. kaucji czyli bonda, można znależć na stronie:

http://www.wordofmouthproperties.co.uk/renting.html

a oto inna strona gdzie można zarejestrować się i poszukać pokoju:
www.spareroom.co.uk
www.easyroommate.com
www.primelocation.com
Witma

Jestem administratorem portalu polonii Leeds www. PolskieLeeds .co.uk na stronie znajdziesz duzo ogloszen z praca w leeds, oferty wynajmu miekszan w leeds. Jezeli masz jakiekolwiek pytania odpnosnie leeds napisz odpowiem an wszytkie
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja letnia 2005

»

FCE - sesja letnia 2005