au pair w irlandii

Temat przeniesiony do archwium.
Hej

Szukam innych au pairek ktore sa w Irlandii. Ja wyjedzam do Irlandii w Maju i szukam nowych znajomych. Jesli jestescie zainteresowani korespondencja emailowa lub spotkaniem dajcie znac na adres [email]
Ja bede niedaleko Dublina w miescie NAAS

Pozdrawiam
Agata
A z jakiego biura jedziesz? Jest jeszcze mozliwosc zeby zalapac sie na wakacje jako au pair w Irlandi?
hy there !
I ' will work in Dublin from April on !
My polish is written very bad- but it is my mother language -
( was born in gdansk ) I live now in Germany and I'm searching some new friends in Dublin - maybe we cam meet each other-

[email] is my e-mail add.

CU
hi,
jesli chcialybyscie wyjechac do irlandii jako au-pair do fantastychnej rodziny i przekochanych dzieci skontkaktujcie sie ze mna. obecnie to ja jestem au-pair, wyjezdzam w kwietniu i chcialabym znalesc kogos nieprzecietnego dla moich podopiecznych:-))
odpowiem na wszelkie pytanie i sluze pomoca we wszystkim.pozdrawiam
[email]
witam wszystkich, którzy chca być au-pair albo już nimi są!!
Ja wyjeżdzam w kwietniu (4)do dublina jako au-pair, ciesze sie ogromnie na ten wyjazd!! dlatego jak mieszkasz w dublinie albo okolicy to daj znać : [email] chetnie poznam nowych ludzi a zwlaszcza inne au-pairki!! Razem zawsze raźniej, a i czas szybciej spłynie... :)
hejlo, ja wybieram sie 17 kwietnia (boshe to juz 2 tygodnie ;)) do Dublina. tez wyznaje zasade ze w kupie sila:D wiec piszcie juz dzis! [email] pozdrawiam!
czesc, ja chce byc operka, ale pod warunkiem, ze w tym roku sie nie dostane na uniwersytet na historie sztuki(w tym wypadku chcialabym zaczac od sierpnia). mialam zdawac do szkoly filmowej w lodz, ale w te wakacje moje powolanie zniknelo i szukalam nowej drogia i w sumie znalazlam i w jednoczesnie nie wiem...
myslalam o au-pair jako rok na przemyslenie co dalej po maturze i podszkolenie jezyka...
mozesz opisac swoje obowiazki, jakie sa dzieci, czy rodzina pozwalala chodzic ci do szkoly jezykowej(ja musze sie uczyc, bo dostaje rente po tacie, zawsze mam jakis grosz na nauke, to ponad 600zl), gdzie mieszka ta rodzina, jacy sa rodzice, ile masz kieszonkowego, jakie jest miasto gdzie teraz mieszkasz?
i wszystko co uwazasz co powinnam wiedziec. dziekuje ci bardzo.
p.s. teraz jestem wolontariuszka w przedszkolu czy to pomocne?
buziaczki
justyna
p.s. wyjezdzam w maju do siostry do anglii i ewentualnie od maja do konca wrzesnia(przyjmujac opcje, ze od pazdziernika ide na studia jesli mnie przyjma)moge tez byc au-pair
moze znasz inna fajna rodzinke, gdyby twoja potrzebowala kogos od zaraz
ale nie ma sie z czego cieszyc- bedziesz pracowac 45 h na tydz bez wolnych weekendow i 80 euro za tydz!!I co jestes taka szczesliwa jak przed wyjazdem??
jestem szczesliwa.pracuje 45 godzin tygodniowo, mam wolne weekendy, dostaje 200 € tygodniowo, rodzina jest bardzo fajna, szkoda ze tobie sie biedaku nie udalo.
pozdrawiam wszystkie au-paierki z dublina!!!
hej spammickle
ja jestem 3 mile od naas w caragh jakby co sie odezwij bo ja mam problemy z wyslaniem tobie maila
[email]
Hejki!

Ja na początku września lecę do Irlandii, będę niedaleko Cork :)
Powiedzcie mi coś o pogodzie tam? Zimne zimy> Bo kurtka zimowa to mi raczej nie wlezie do walizki :)
pozdrawiam!
czesc.raczej odradzam kurtke zimowa.po pierwsze nie jest tam bardzo zimno w zimie...po drugie mozesz tam kupic wszedzie kurtke zimowa.mozna znalezc calkiem tania.rok temu zalowalam ze tyle ciuchow wzielam.polowe przywiozlam na swieta.teraz tez nie biore duzo.nie warto.tez jade na poczatku wrzesnia dokladnie 1 wrzesnia:)pozdrawiam
Nie ma tam takich zim jak u nas? Butow zimowych tez raczej brac nie bede.. Wezme tylko najpotrzebniejsze rzeczy o ile mi się uda heh :) reszte sobie dokupie :P
Ja lece 6 wrzesnia. Bede gdzies niadaleko Blarney i Cork :) To moj pierwszy raz.
Hej:) ja wybieram sie jako au-pair niedaleko Dublina. Nie umiem sie zdecydowac bo boje latac sie samolotem. Skad lecisz i kiedy dokladnie? [email]
a do kogo to? Do mnie? :)
[email]
czy jest ktos w Mallow?
ponawiam pytanie, jest ktoś z Mallow lub okolic?
Hej
Prośba do au pair w Irlandii. Czy nie macie gdzies po sąsiedzku jakiejś rodzinki, która potrzebuje "chłopaka" jako au pair?! Powiem, ze mam 24 lata. jakbyscie coś miały, to proszę piszcie na [email]
pozdrawiam i z góry dzieki
czesc, tak jest ktos z okolic, troche odleglych ale zawsze mozemy sie spotkac w Cork:) jezeli jestes zainteresowana [email]
haha o matko! a ja pracuje 3dni w tygodniu i mam 110 kieszonkowego co tydzien i jakos nie placze;) wiec wszystko zalezy gdzie sie trafi, moja rodzina jest cudna!
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę