jestem aupair!

Temat przeniesiony do archwium.
61-78 z 78
| następna
Witam.Jestem au pair w Londynie na Golders Green NW11.Chetnie poznam jakies au perki bo czasami sie zuje tu bardzo samotna.Szukam fajnej kolezanki.Jestem au pair po przejsciach :) takze rowniez moge cos doradzic przyszlym au perkom.Moj [email]
czesc ewelina z londynu mam pytanie czy nie pomoglabys mi znales jakiejs rodzinki z londynu skoro juz tam jestes i wiesz mniej wiecej jak to wyglada....moje gg to 7295277 albo mail.bardzo dziekuje z gory,ja wyjezdzam 23 czerwca
Cześć Ewelina!!!rnBardzo bym chciała jechać do Anglii jako au-pair, ale nie wiem jak mogę szukać rodzinę przez internet, ale za darmo...bardzo Cię proszę o w miarę jak najszybszą odpowiedź od Ciebie!!!Będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek informacje...a może byłaby możliwość, żebyś Ty mi załatwiła rodzinkę?! Jak pojadę do tej Anglii, to oczywiście podobnie jak Ty potrzebowałabym przyjaciół...myślę, że mnie zrozumiesz!!!rnpozdrawiam i czekam cierpliwie na odpowiedź!!!rnŻaklina
mój adres mail [email]
z góry dziękuję za pomoc!!!
hej wszystkim :)
niedługo znowu będe w londynie to z chęcią poznam się z Wami.
Mieszkam w NW Londyn dokładnie w Golders Green.
moje [gg]
więc jeśli ktoś chce pogadać o czymś albo poznać mnie to zapraszam serdecznie
pozdrawiam wszystkich
M...
Czesc dziewczyny, ja takze jestem au-pair w Londynie, a dokladnie na Wood Green. Mam kilku znajomych ale na Ealingu wiec kawalek odemnie. Chetnie poznalabym jakas kolezanke z ktora bede mogla wyskoczyc na zakupy czy sobie porozmawiac. A takze moge pomoc osoba ktore chca zostac au-pair, doradzic .... :) Jezeli macie ochote to piszcie, pytajcie itd :) pozdrawiam rnMoj mail: [email] pa
Jest ktos lub dopiero jedzie do Colchester lub w okolice? pozdrawiam. Moj nr gg - 7789111. papa
witam! pracuje jako au pair w Anglii od wrzesnia 2005 roku. mieszkam w malej miejscowosci 45 min pociagiem od Londynu(Victoria Station)Planuje zostac tutaj do konca sierpnia i moja rodzina poszukuje polskiej au pair na moje miejsce. jesli ktos jest zainteresowany prosze o [email]
Hej,ja 20 lipca wyjezdzam do anglii na rok jakos au pair chetnie poznam kogos z okolicy Stansted,40 minut na polnoc od londynu.Moj mail [email] 7366225
Hello,rnrn18.lipca to dzien, na ktory czekam :)rnWtedy wlasnie wylatuje do UK jako Au Pair,rnmam sympatyczna rodzinke w Farnham- na poludniowy zachod od London.rnChetnie nawiaze kontakt z jakas mila osobka.rnrnCiao
Hejjj Ewelina jesli jestes jeszcze au pair daj mi znac - ja jestem au pair kolo Croydon - Thornton Heath dokladnie. Jesli jeszcze gdzies tam jestes-daj znac :] moj e-mail : [email] dzieki i pozdrawiam !
a ile tu juz jestes???:P Pozdrawiam Radek
czesc ewelinka!! chcioalabym twojego maila. czy moglabys mi podac... moj nr [gg] . nie podaje na forum maila, poniewaz jest to moje pelne nazwisko i mail ktory jest wykorzystywany do waznych rzeczy takze prosze o podanie maila na moje gg.pozdrawiam!!
czesc :)
Chcialabym wyjechac do anglii jako au pair i szukam jakiegos sprawdzonego biura. Prosze o kontakt jezeli ktos z Was zna takie biuro. I moze wiecie cos o "au pair anya" z krakowa?? tam mialabym najblizej :)
Podaje swojego meila i gg
[email]
[gg]
Pozdrawiam :)
cze, ja chce jechać z biura gawo- jest sprawdzone znam wiele osób, które z niego wyjechało. Wiesz może jak napisać list do rodziny? a jak to jest z tym albumem?jak to zrobić?
hey :)
nie wiem jak to zrobic, chce najpierw pojechac do tego biura i tam dowiedziec sie wszystkiego, co i w jaki sposob napisac, a troche tych wymagan maja, tzn duzo tej papierkowej roboty :) Jak cos sie dowiem to napisze:) dzieki za ten namiar!!
Cześć dziewczyny ;)
Ja tez chce w tym roku wyjechać do Anglii jako operka (na okres ok. 2 miesięcy, LONDYN - jeśli sie uda). pzregladalam wiele stron, podoba mi sie dosyc firma gawo/ prowork [ link do strony z opisem programu w Wlk Brytanii : http://www.prowork.com.pl/index.php?n=53 ] znacie kogoś kto przez ta firme zalatwial sobie rodzine ? niedługo chce tam zadzwonic - odpowiadaja mi warunki, tylko ciekawi mnie dlaczego nie napisali nic o wolnych weekendach ... ? jesli jakas dziewczyna chce sie ze mna skontaktowac, to na maila - [email] / GG : 9321008

Moze pojedziemy razem ;)
hej dziewczyny jestem au pair w Holandii, jezeli ktoras z was bylaby zainteresowana pomoge znalezc rodzine, wiele z nich chcialoby miec au pair z Polski. Wiele rodzin oplaca podróż do Holandii. Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.
61-78 z 78
| następna