kto wyjezdza do Anglii 100-15 lipiec???

Temat przeniesiony do archwium.
Hej. Wyjezdzam za miesiac do Angli, dokladnie do miejscowosci Luton...wylatuje prawdopodobnie 15 lipca, jeszcze dokladnie nie wiem, ale na pewno miedzy 10 a 15...wybiera sie ktos rowniez w tym czasie?:)
Cześć Justa. Ja wybieram się w lipcu do Walii bądź do Londynu. Tylko nie bardzo mnie to cieszy teraz, bo jeśli nie dostane się do żadnej szkoły to już tam zostane troszke dłużej, a jednak wole zostać w Polsce i sie uczyć dalej (byłem w Londynie rok temu stąd moja opinia). Papa i powodzenia.
ja rowniez planuje wyjazd ... daj moze jakis namiar gg albo e-mail latwiej sie dogadac
czesc, oto moj e-mail [email] :)
Hej!!
Ja jade już 11 czerwca do Anglii, a dokładnie będe niedaleko miasta Guilford - to jest na południe od Londynu :)
i_nka: no to super, tylko, ze ja na polnoc od Londynu...a wyjezdzam jednak 15 lipca...jesli masz ochote, to odezwij sie do mnie na e-mail'a:)
wybiera sie jeszcze ktos????? :))
Witam ja mam juz zarezerwowany bilet lotniczy oczywiście lece do Luton ale docelowo wybieram się do Birmingham
Mam nadzieje że znajde prace a co najwazniejsze mieszkanie.
Czego Ci rownież życze powodzenia acha jeśli chcesz pogadać to mój email [email] oraz [gg]
i jak tam, leci ktos 15 lipca????? najelpiej z Gdanska:P bo nie chce sama leciec :]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja letnia 2005

»

CAE - sesja letnia 2005

Zostaw uwagę