rodzina dla au-pair w Belgii od zaraz

Temat przeniesiony do archwium.
Jezeli ktoras z dziewczyn chce wyjechac jako au-pair do Belgii bez posrednictwa biura to moge skontaktowac z rodzina, ktora szuka obecnie au-pair. Jest to rodzina u ktorej ja obecnie jestem ale musze wrocic do Polski. W razie zainteresowania podajcie maila bede pisac.
Maisto nad samym morzem, mieszkanie 2 minuty do plazy, mili ludzie. Do dyspozycji swoj pokoj z prysznicem.
Cześć,
Jeżeli jest aktualne to proszę o kontak na adres
[email]
Ja również prosiłabym o jakieś informacje-wymagania językowe itp.

[email]
cześć ,też jestem zainteresowana. mam doświadczenie bo byłam już 1 rok w Holandii jako au-pair.
[email]
hej proszeee o te namiary!!!!ja jade do Belgii i kumpeli chce zalatwic!!! proszeee bede wdzieczna! a jak sie nie da to prosze chociaz o info na mejla jak ci tam uplynal pobyt czy ciezko itd.dzieki
hi!
ja jestem w Belgii jako au-apir od 8 mies jak chcesz cos wiedziec to pisz na e-maila
pozdrawiam
Hej, też mam dużą ochotke na wyjażd do Belgii, jeżeli mogłabyś mi napisać coś więcej na mój adres internetowy: [email] byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrowionka przesyłam :-)
Czesc!:)Poszukuje prace na 3 miesiace (lipiec-wrzesien), czy ta oferta nadal jest aktualna?I jakie sa obowiazki au-pair (tzn jakie maja wymagania?),prosze o wiecej info na ten temat pod mailem [email] doswiadczenie w opiece nad dziecmi posiadam (opiekowalam sie dziecmi w wieku 7-11 lat na kolonii letniej)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Studia językowe