Helo, to znwou ja. 80 £ fajnie tez bym tak chciala :/ ale i tak nie narzekam- bo w zasadzie nie przyjechalam tu zarobic :) wiesz to jest tak ciezko codziennie pracowac 5 godzin i rowno z ostatnia minuta przestac cokolwiek robic- bo te dzienne 5 godzin minelo :) jak juz mowilam nie musze zajmowaac sie dziecmi- takze sa pewne rzeczy w domu ktore po prostu wiem ze musze zrobic (poodkurzac, pozmywac, wyprac, umyc podlogi ) i powiedzmy jednego dnia mam wielkie pranie a 2 nie musze prawie nic robic :) takze to nie jest tak ze pracuje codziennie te 5 godz. czasem pracuje caly dzien a 2 dnia nie robie prawie nic :) mi to odpowiada. sa pewne rzeczy w domu ktorych robic nie musze (nie naleza do moich obowiazkow) ale ze czasami mam za duzo czasu :P i ze tak bardzo lubie ta rodzine i chcialabym sie im jakos odwdzieczyc- po prostu sama robie ( posprzatam np cala kuchnie dokladnie albo umyje okna ). i ja wiem ze nie musze tego robic- ale ja po prostu chce to zrobic :) takze zycze szczescia!! naprawde grunt to fajna rodzinka i dogadanie sie z nimi- bo jesli ludzie sa mili to az chcesz im sie odwdzieczyc tym samym :) moi sa o tyle fajni ze zawsze mnie podwoza gdzie chce (o ile akurat sa w domu) i wogole duzo by wymieniac:)
Pozdrawiam!!
aha dodam- ze najstarszy syn ma 19 lat takze zabiera mnie co tydzien na imprezy, dzieki czemu poznalam naprawde fajnych ludzi i strasznie sie ciesze ze mialam tyle szczescia:)
ok to juz naprawde koniec mojej wypowiedzi :) pa