manchester

Temat przeniesiony do archwium.
czesc jestem od tygodnia w manchester jako au-pair czy sa tu inni polacy
Witaj:)

Ja Wybieram się do Manchesteru :) Wyjeżdżałaś z pośrednictwem jakiegoś biura??

Pozdrawiam
witam mieszkam w manchesterze od 2,5 miesiaca in blackley
co chciałabyś wiedziec...?
Cześć!
Być może pojadę do Salford za tydzień. Mam miejsce na uniwersytecie, ale się waham. Odrzuciłem akademik, wolałbym znależć a single room. Ile to mniej więcej wynosi? Trudno jest? Drogie życie? Ile za komunikację miejską? Jak tam jest ogólnie w Manchesterze? Co wiesz o Salford? Wiem, że sporo tych pytań, ale nie wiem kto mógłby mi na nie odpowiedzieć, może Ty? Proszę!
czesc no nie za bardzo ci moge pomoc bo jestem lu ni cale dwa tygodnie
znalazlam rodzine w internecie na stronie www.findaupair.com
chcialabym wiedziec gdzie tu mozna chodzic na jakis kurs angielskiego
Ja tez jestem w Manchesterze od miesiaca. Bardzo milo byloby mi nawiazac znajomosc z kims z PL bo wsrod moich znajomych tu nie ma zadnych Polakow:(
Wiec jak ktos ma ochote to pisac na: [email]

Jezeli chodzi o komunikacje miejska to niestety ceny biletow sa dosc wysokie. Mieszkanie srednio chyba ok.300 funtow kosztuje a na wyzywienie to tak ze 100 tez trzeba przeznaczyc miesiecznie.
hej ja jade do manchesteru za 2 tyg. bede mieszkac w Hale kolo Altrincham to jest na poludnie od manchesteru. jesli ktos chce pogadac zostawiam [gg] papa
od listopada bede aupairka w Cheadle Hulme(okolice Manchesteru)czy sa w poblizu jakies aupairki?
mieszkam w okolicach manchesteru od nieco ponad 2 tygodni, jak ktos chce pogadac:
[email]
lub gg : 614130
a czy ktoś wie, jakie są ceny kursów angielskiego w okolicach manchesteru? (ja za 2 dni jadę do wigan)
Hej Julita jesli masz ochote nawiazac znajomosc chetnie sie z Toba spotkam.Mieszkam w Manchesterze od miesiaca i szukam bratniej duszy.Mam 26 lat. pozdrawiam :moj mail [email]
hej ja tez mieszkam w menchesterze od 3 tygodni tez by chetnie was poznal dziewczyny
Czesc! Ja jestem w Manchesterze od poczatku wrzesnia i tez pracuje jako au pair. Mieszkam w Didsbury. A ty gdzie jestes? Pozdrawiam!
hej, ja może też pojade jako au pair do didsbury (listopad), jak tam jest? gdzie konkretnie mieszkasz?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Szkoły językowe