ktos musi miec pecha szkoda ze to wlasnie ja

Temat przeniesiony do archwium.
trafilam w paskudne miejsce Rozwiedziona kobieta z 2dzieci Jak bylam w Polsce wszystko brzmialo dobrze ale pecha mialam od samego przyjazdu. Zaczelo sie na granicy jak mielismy kontrole celna i przegrzebali mi cala walizke ktorej pozniej nie moglam zamknac i caly autobus czekal tylko na mnie. Jak juz dojechalam to czekalam na ta babe 3 godziny w Paryzu zanim mnie laskawie odebrala a mniala tak ciezkie torby ze nie dalo rady sie z nimi ruszyc i zeby bylo milej zaczal padac deszcz aaa i komorka mi sie rozladowala a ona miala dzwonic jak przyjedzie
Po kilku dniach okazalo sie ze ona ma bzika - pojdziesz do kibla to ci powie ze sie izolujesz Zero prywatnosci!!! Nawet rozmowy nie pomogly Chcesz gdzies wyjsc to znaczy ze nie chcesz sie integrowac z rodzina Nawet znajomych narzuca Za kazdym razem tlumaczy jak wlaczyc telewizor - wziac pilot i przycisnac guziczek Oczywiscie sprzatanie i gotowanie tez ja bo sobie sluzaca znalazla. Staralam sie wytrzymac ale tego sie nie da zniesc
Dzieci nie lepsze Tak rozpieszczonych dzieci jeszcze nie widzialam choc mialam duzo do czynienia z dziecmi
Dzisiaj pierwszy dzien wolny A kasy mi jeszcze nie wyplacila bo ciagle zapomina wybrac z banku (mialo byc co tydzien)
Cale szczescie zmieniam rodzine 3 tygodnie tu wystarczyly
Powodzenia wszyskim ktore wyjezdzja zebyscie nie trafily jak ja
Dokladnie wypytajcie przed wyjazdem czego wlasciwie rodzina oczekuje od was choc i tak wiele wychodzi na jaw dopiero na miejscu
Mam nadzieje ze unowej rodziny bedzie inaczej
hej, a czy mozna wiedziec czy wyjezdalas przez jakies biuro czy sama zalatwialas to przez neta?Bo tez wybieram sie do niemiec no i teraz mam troche stracha pozdro paaa
przez biuro juz mi zalatwili nowa rodzinke wiec moze nie bedzie zle a jak bedzie to wracam do Polski :)
Malaaaa nie poddawaj sie. Zobaczysz będzie lepiej. Ja szyskuję się do wyjazdu i dlatego szumkam kontaktu z wieloma au pair. Statystycznie sporo dziweczyn zmienia rodziny, ale zazwyczaj już za drugim razem jest znacznie lepiej :) Dobrze, że tak szybko ci się udało!
Trzymaj się cieplutko!!
Hej,
Jeśli znacie podsatwy angielskiego ( tak żeby się porozumieć) , mogę pomóc w załatwieniu pracy na 100 % + kontrakt przed wyjazdem gdzie jest widoczne za ile jest oferta.
Praca dla opiekunów osób starszych, można zarbić od 11500Funtów/rok - 17000Funtów/rok zależy jakie kto ma doświadczenie i jaki zna język.

Mogę też pomóc w załatwieniu wyjazdu Au Pair

Nie pobieram opłat za pomoc.

Jak jest ktoś zainteresowany ,wyślijcie CV po angieslku z numerem telefonu i zdjęciem ( uśmiechnietym) : [email]
...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Olimpiada języka angielskiego

»

Szkoły językowe