Sylwester

Temat przeniesiony do archwium.
echhh Sylwester sie zbliza... co planujecie drogie operki w dzien powitania nowego 2006 roku? Impreza z hostami ?? Czy calkiem inaczej? Ja zostalam zaproszona do znajomych hostow, ale jakos nie umiem sie wsrod nich odnalezc, wiec chyba w domu zostane :/ beda mnie musieli wolami wyciagac z domu :P
wszyscy sa tacy mili ze az podejrzane ;P
a pozatym jeden ze znajomych mojego gospodarza mysli ze umie mowic po polsku i na ostatniej imprezie biegal za mna wolajac "kochmie" ;P :DD hehe
Milej zabawy do samego rana z kieliszkiem szampana!!!
DO SIEGO ROKU :))
...wiesz ja tam pewnie tego sylwestra w domu spedze,bo nawet nie chce mi sie nigdzie wychodzic,wiec potraktuje to jako zwykly dzien,tylko ze rok bedzie inny,ale im szybciej do nowego roku tym lepiej,pozniej to juz zleci.Bo co tu mozna robic w Us w sylwka jak sie ma 20 lat?...pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego w nowym roku
No co wy????

Sylwester w domu , kiedy jestescie za granica i jako au-piarki, to porazka!!!!!!

Nie macie jakis kumpel????

Zaproscie do domu, lub dowiedzcie, sie moze ktos robi jakas impreae, no i sa kluby, trzeba szalec teraz, bo kiedy potem????

Wezscie sie w garsc i poszalejcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak ktoras z Was siedzi sama w sylwestra w Londynie to mozemy sie spotkac i swietowac razem. [email]

« 

Szkoły językowe