Pilne!!!

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktos chcialby mnie zastapic na poczatku marca? ze wzgledu na chlopaka musze wrocic do Polski. chetnie podam szczegoly dotyczace mojego stanowiska. dostaje 100 euro na tydzien albo czasem wiecej. Moj chlopak jest chory i musze pilnie wrocic do kraju. prosze piszcie [email]
Witaj,
Co to za praca?
Jak cos to pisz Krzysiek: [email] albo [gg]
Pozdrawiam i czekam.
bardzo mi przykro, ale to posada Aupair. niestety nie dla plci meskiej:(
czy naprawde nikt teraz nie chce wyjechac do sprawdzonej rodziny?
a jakie są obowiązkii i warunki ?? Może coś więcej
A w jakim kraju i jakie są obowiązki a przede wszystkim jakie dzieci(wiek)
Jetsem chętna,ale to zależy od kraju,podaje swój numer 7697124 mogłybyśmy pogadać
niestety nie mam tutaj gg :(
w skrocie... opiekuje sie 3 dzieci w wieku 3; 4 1/2; 6. w tym ze jedno jest w szkole podczas mojej pracy. poza tym matka jest w domu wiekszosc czasu. pracuje 6 godz dziennie soboty i niedziele free. jak chcesz wiecej informacji napisz do mnie [email]
hej, junia, ela, my sie znamy z cork:))
dziewczyny polecam wam taki wyjazd, ja tez znam ta rodzinke, tzn raczej tylko mame, bo to szefowa agencji przez ktora ja tez wyjechalam do irlandii na piekne 4 mce:))))))))
hej dziewczyny mam nowa, ciekawa oferte. opieka nad 2 dzieci w wieku 4, 5. 30 godzin tyg, kieszonkowe 80 euro /tyg. miejscowosc Bando, jest to wieksze miasto 20 km od Cork. dobre polaczenie autobusowe. w poblizu inna polska Aupair. poza tym duzo Polakow. jezeli ktos jest zainteresowany czekam na maile. jest to oferta pilna.
hej dziewczyny mam kilka ofert po 2 dzieci... moze ktos jest zainteresowany?
Ja byłabym zainteresowana wyjazdem jako Au Pair ale na okres wakacji letnich,od końca czerwca do końca września.
Jeśli to możlwe proszę o kontakt, [email]
Cześć Elu! Czy wyjeżdżałaś do Irlandii przez agencję Kidzaupair z Cork? CO możesz o nich powiedzieć? Jest ok?
Pozdrawiam
Agata
hej,ja wyjezdzalam przez ta agencje i bylam bardzo zadowolona, znaleziona mi szybko odpowiednia rodzinke;
zglosilam sie rowniez do innych agencji w UK i Irlandii,, ale przysylali mi prawie codziennie ofert rodzin, ktore w ogole nie odpowiadaly temu czego szukalam (chcialam wyjechac do anglo jezycznego kraju na ores 4 mcy w wakacje, a proponowano mi pobyty na rok i dluzej, a jedna agencja przyslala mi propzycje pilnowania PSA w Szwajcarii:)
to byla strata czasu
dlatego w koncu rozmawialam tylko z kidz au pair, szefowa zaproponowala mi dosc szybko rodzinke, odmowilam bo chcialam dzieci nieco starsze i za jakis tydzien przedstawila mi inna rodzinke i ta zaakceptowalam i wszystko odbylo sie przyjemnie i sprawnie

Ela tez pojechala przez ta agencje, bo poznalysmy sie w Cork:)

pozdrawiam
marlena
Hej!
Dzięki wielkie za informacje
Pozdrawiam!
Cześć Marlena!
Wysłałam do tej agencji dokumenty, i pisałam do Orli,ale podobno nie maja nikogo kto chciałby opiekować się dziećmi poniżej 2 lat. Czy ty nadal jesteś w Irlandii ? Fajnie tam jest? Pozdrawiam.
Cześć dziewczyny

18 lat skoncze w pażdzierniku. w wakacje chcialbym wyjechac do uk albo irlandii jako au pair . Chiałabym sie takze dowiedziec cos na temat tej agecji kidzaupair - czy w ogole jest taka mozliwosc zebym wyjechala skoro jescze nie jestem pelnoletnia? i jak sie mozna skontakktowac z ta agencja? slyszalam ze trzeba zaplacic 1000zł zeby znalezli odpowiednia rodzine. I ostatnie moje pytanie to ile mozna zarobic mniej wiecej.
chciałabym * (jestem dziewczyna ;] )
hej 12345....
w Irlandii bylam prawie 4 mce, od czerwca do pazdziernika, wykorzystalam na maksa dlugie wakacje
na rok nie chcialam jechac, gdyz mam studia i poza tym bylam juz rok czasu au pair we Francji, caly rok to zdecydowanie za dlugo, nauczylam sie ang na tyle ze moge swobodnie sie komunikowac i to mi wystarczy, z doswiadczenia wiem, ze nie wiem jak fajna rodzinke by sie mialo to po 4-6 mcach ma sie juz dosyc...
malutkich dzieci nie radze brac, bo glownie czas bedziesz spedzala z dziecmi i z nimi bedziesz rozmawiala, oczywiscie mozna rozmawiac z rodzicami i rodzina, ale to zalezy jaka jestes osoba, czy bedziesz lubila swoj wolny czas spedzac caly czas w domu obok rodzinki (ufff), czy tez tak jak ja, po skonczonej pracy z dziecmi, bedziesz wychodzic na miasto, shopping, czy po prostu ogladac sobie sama tv w swoim pokoju...
hej dziewczyny, post jest do osoby pytajacej o kidzaupair
wiele tu juz bylo napisane o tej agencji , wystarczy poszperac na forum we wpisach a nie ciagle o to samo pytac,
wejdz na stronke kidzaupair i tam wszystko jest napisane a i Ela (ktora jest au pairka u szefowej tej agencji) wielokrotnie pisala,, ze
w kidzaupair kandydatki na nianie nie placa za posrednictwo
wypelnia sie formularz na ich stronce i czeka na wiadomosci od agencji
tam tez znajdziesz odp, od jakiego wieku mozna byc au pair w irl, albo po prostu wyslij maila do agencji
z doswiadczenia wiem, ze rodzinki wola osoby starsze (wiem, bo szukalam au pairki dla kilku rodzin), wiec wiek kandydatki, powiedzialabym gra dosyc duza role w wyborze
zycze powodzenia
co do zarobkow: ja mialam 80 E na tydzien za 35 godz/tydz
to jest raczej normalna stawka, niektore rodziny, jak chca moga ci placic wiecej ale to tylko ich dobra wola
aha, 35 godz bylo dla mnie troche duzo... wiec jesli dziewczyny mozecie, to negocjujcie 30 godz na tydzien
Hej wam. Mam oferte pracy jako au pair w Londynie.Juz na poczatku czerwca 2006 wyjezdzam do Polski bo planuje zdawac na studia wiec moja rodzinka w Londynie potrzebuje nowej au pair-moze to byc okres 2 miesiecy lub jesli ktoras sie zdecyduje na rok.Dosyajesz 60 £ tygodniowo, co spokojnie wystarcza na szkole do ktorej masz 5 min pieszo.Mozna tez zdecydowac sie na bezplatna nauke w colegu.Mieszkasz w prawie samym centrum Londynu.Dzieciakow jest trojka:10 ,12 i 15 lat.Sa juz starsze wiec masz w wiekszosci troche prasowania i raz w tygodniu sprzatanie.Pracujesz 25 godz w tygodniu, mniejszego chlopca zaprowadzasz do szkoly, ktora jest zaraz obok twojej.Rodzinka bardzo mila, a co najwazniejsze dzieciaki sa super.Wolne weekendy a czasem i caly piatek.Jesli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt: [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Praca za granicą

»

Pomoc językowa