Szukam koleżanek z okolic Cork:)

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 34
poprzednia |
Czy są jakieś dziewczyny z okolic Cork?23 lutego będę w Cork jako au pair i chciałabym poznać jakieś osoby chętne do spędzania wolnego czasu:)jakieś wyjścia na miasto,rozwiązywanie swoichj problemów i pomaganie sobie nawzajem:)Czy jest ktoś chętny?Piszcie!
napewno poznasz wiele dziewczyn. masz 2 sasiadki Polki -aupairki :) a poza tym sa spotkania aupair. pozdrawiam
wiem wiem:)ale zapytać zawsze można,im więcej tym lepiej;)Może ktoś potrzebuje wsparcia?
Witaj, ja jestem w okolicach Cork au-pair.Podaj mi maila to sie dogadamy:) Pozdrawiam!
Witam:)!Podaje mojego maila [email]
Odnawiam wpis może się jeszcze ktoś zgłosi:)?Jeszcze tylko 24 dni do mojego wyjazdu.Trochę się obawiam,ale musi być dobrze:)
hej!prawdopodobnie bede w okolicach cork na poczatku marca.pomaga mi ela widze ze pisala tez do ciebie.nie martw sie bedzie dobrze tez mam pewne.jak chcesz to napisz do mnie [email] pozdrawiam ania
widze tutaj same dziewczyny, ktorym zalatwilam rodzinke,albo jestem w trakcie zalatwiania. milo:)
pozdro
Czy jest jeszcze ktoś;)?
Ja jadę w czerwcu w okolice Cork. A gdzie dokładnie będziesz? Jedziesz na au pair?
Jede jako au pair do passage West.A ty?Jako au pair czy dopiero będziesz szukać pracy?
Jadę jako au pair. Mam juz załatwione.
Umówiłam się juz z konkretną rodziną i mam nadzieję, że nic się do tej pory nie zmieni, tzn. nie zrezygnują itp.

Na mapie znalazłam tylko Passage, ale w środkowej Irlandii. Może źle cos wpisałam. Ja będę w Ballincollig, a właściwie bardziej na przedmieściach, na zachód.
Ja wiem tylko tyle że jest to 20 min. autobusem od Cork.Masz może link do strony takiej mapy gdzie mogłabym sobie takie rzeczy sprwdzić.Jakby było to gdzieś blisko to mogłybyśmy mieć kontakt;)
www.odleglosci.pl/mapa-europy.php - ja zawsze tam sprawdzam.
Fajnie by było znać juz tam kogoś przed przyjazdem ;)
Może podaj swojego maila, skontaktujemy sie jakoś. Opowiesz jak wrażenia po zetknięciu z irlandzką rodzinką :)
Właśnie znalazłam na tej mapie Passage West. To w przeciwną stronę od Cork niz tam gdzie ja będę :(
Ale może jakos to się da zorganizować :)
Pozdro
Mój mail to [email] grunt że to nie w innym państwie hehe.Myśle że nie będzie tak źle;)napisz też swój mail albo napisz po prstu do mnie.Pozdrawiam!
Poszukuje pilnie osoby która dotarłaby w Cork do policjantów ze stowarzyszenia IPA ( szczegóły dot. stowarzyszenia - http://www.ipaireland.com/ ). Agencja Multimedialna 5 O'CLOCK
( http://www.5oclock.ie ) organizuje cykl imprez kulturalnych o nazwie St. Patricks Day's ( http://www.stpatricksdays.pl/ ), w ramach którego chciałaby zaprosić policjantów z Cork.
Podaję mój adres mail: [email] . Na priv podam szczegóły dot. kontaktu z konkretnymi ludźmi.
Mam nadzieję, że przy okazji bedzie sposobność do poznania rodzin, gdzie można bedzie ewentualnie znaleźć prace jako Au Pair.
Pozdrawiam
Robert
Witam!!!
ja jestem w Irl od 2 miesiecy:)
Dzisiaj odkrylam ta stronke:)
Mieszkam w Carrigaline-20min busem od Cork!!!
Zazwyczaj spotykam sie z au-pair z mojej wsi:) gdyz 5euro za podroz busem to tu majatek:)
Moze kiedys sie spotkamy-znacie moze jakis fajne knajpki w Cork???
Pozdrawiam
Jak co to piszcie [email]
cześć, ja tez bede niedlugo w okolich Cork. tez jakies 20 min od miasta. i mowisz ze bilet kosztuje 5 euro??!! cos czuje ze nie bede tam czesto ;)
a jak w ogole wygladaja ceny biletow? ile za np miasteczko oddalone kilka minut drogi? i ile kosztuja bilety miejskie? bardzo mi sie to przyda. thx
Ja mam mieszkać dokładnie w Passage West.To rzeczywiście drogo:(A może ktoś jest właśnie z passage West?
JA MIESZKAM W CORK CHOC JESTEM CHLOPAKIEM ALE CHETNIE POZNAM JAKIES DZIEWCZYNE CZY DZIEWCZYNY BO JEST TU SAMOTNIE.MAM 21 LAT I MAM NA IMIE TOMEK.POZDRAWIAM I CZEKAM NA KONTAKT.
No nie moge jak ty sie tu Tomku zaplatales w stronke au-pair??
Musisz byc bardzo samotny i zdesperowany:))
No coz to tez jest sposob.......
Pozdrawiam:))
witam wszystkie aupairki pracujące w Cork ;) ja pracę zaczynam od 6 czerwca 2006 ;) również szukam koleżanki do spędzania wolnego czasu ;) pozdrawiam
to jest mój email: [email] czekam na odpowiedź ;)
zaczynam pracę w Cork 6 czerwca ;) również jako aupair ;)

[email]

[email]

[email]
Ja tez bede w okolicy Cork a dokladnie Midleton :) od 30 czerwca. Jak cos to piszcie, chetnie nawiaze z kims kontakt [email]
no ja jestem
hey ja tez jestem aupair z okolic cork,chetnie poznam nowe kolezanki piszcie [email]
Mam pytania odnośnie Irlandii :)rnCzy tam też jest ruch lewostronny??rnCzy w Cork i okolicach jest co robic? rnJakie jest najbliższe lotnisko?rnSą tam szkoły językowe?rnByłabym wdzieczna za odp tutaj albo na maila [email]
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 34
poprzednia |