Jest ktoś w Aldershot?

Temat przeniesiony do archwium.
Jeśli jest ktoś w Aldershot i mógłby mi napisać coś o tym mieście (jak sie żyje, czy jest dużo Polaków, jakie są mozliwości spędzania czasu wolnego itp.) to bym była bardzo wdzięczna :)
Czesc jesli jestes juz w Aldershot odezwij sie. Ja jestem tu od 2 tygodni, nie znam tu jeszcze nikogo a milo by bylo z kims wyskoczyc na pogaduchy :-).
Hejo!!!!
Ja mieszkam w Farnham, jednen przystanek trainem od Aldershot iiii oczywiscie zaraz nastukam wszystko co mi na teamt tego miejsca wiadodo... a wiadomo bardzo duuzo, bo moja hosteczka koffana jest w The Best of Company (nie wiem, czy slyszalas, takie internetowe promowanie UK) i ona jest przedstawicielem The Best Of Aldershot...
Ale czy jest ta takie the best miejsce?? Mialabym co do tego pewne watpliwasci z adresiku widze, ze jestes jeshcze w Polsce, ale jezeli masz zamiar przyjkechac, to fajnie :) szczegolnie jak lubisz dyskoteki, bo w Alder jest jedna, ale nie mam z kim siem tam wybrac :p

Dobra, ale po kolei...Miasto, miasteczko w zasadzie jest typowo angielskie, nie za duze, nie wiem dokladnie ilu mieszkancow, ale sa skromne centra handlowe i deptak z shopami, w porownaniu do boring Farnham, to o wiele lepsiejsza thing ;p maja tam polski sklep ii to chyba tyle z ciekawych rzeczy, nom oczywiscie poza wspomnianymi clubami i night clubami. . . nie mialam okazji niestety siem tam jeshcze pojawic (bo nikt nie kce, wieczorami trzeba z tamtad uciekac ) ale slyszalam jedynie pare nowinek na ten temat... w okolicach iprezek jest quite niebezpiecznie, rozne historyjki na ten temat slyszalam, ale tylko slyszalam, nie sprawdzone, wiec nie zamieszcze tutaj, dlatego tak mnie korci zeby tam siem pojawic, ale niestety wieczorkiem nie mam z kim ;p
Jeshcze jendo mi siem nasunelo, bezposrednie polaczenie na London Waterloo 50 minutek, oraz do kilku wiekszych miast (Guildorfd, Basingstoke - ale jush z przesiadka). . .

to chyba all jesli kcesz przyjechac, wystawiam pozytywna ocene ;p na temat tego miejsca iiii zapraszam :P

szukasz w ogole rodzinki jako au pair, czy jakiejs innej robotki??
i jeshcze do Kasi. . .a moze kcesz wyskoczyc na dicho :D:D:D:D ?????
benia...ja z toba wyjde tez mieszkam w aldershot ,juz rok!!odezwij sie
jestem w aldershot od kilku miesiecy nie jest duze 33 tysiace ludzirozrywki to raczej tu nie znajdziesz ale jest dosyc blisko do londynu i np legoland jest 50 km od aldershot jak chcesz wiedziec wiecej jestem na [gg]
Czesc wszystkim :) Ja takze jestem z Aldershot a dokladnie Ash. Dopiero co wyczailem ta stronke siedze tu jakies pol roczku. Z checia bym kogos nowego poznal bo straszne nudy. oto moje cyferki gg : 2687645 thx i pzdr Lukasz
moze i dobrze myslicie z tymi pogaduchami albo dysko dajce znac wrazie czego dziewczyny :) a wlasnie jeszcze jedno jade do do pl teraz na swieta 21 w piatek z luton . tylko jeszcze dokladnie nie wiem jak sie tam dostane moze ktos z was ma mozliwosc dowozu mnie na miejsce w godzinach rannych -oczywiscie odplatnie
To i ja calkiem niedaleko sobie przemieszkuje - Godalming. W Aldershot czasem robie zakupy w polskim sklepie...no bo ciagnie czlowieka do dobrego jedzenia... ;)
Ostatnio bylem w tym Twoim Farnham fajnie tam macie niestety tylko przejazdem :) odezwała bys sie na mojego gg popisalo by sie troszke bo straszne nudy : 2687645
Hej! Ja jestem w Aldershot od niecalego tygodnia.Miasteczko male i przyjazne...Poki co jeszcze nadal nie mam pracy...Moze w przyszlym tyg cos sie ruszy.Pozdrawiam
jak tam z praca udalo sie znajsc ??? piszcie cos bo nudno...
oh la la troszki mnie tutaj nie bylo...wiec jakies mol roku temu opuscilam farnham, na rzecz smierdzocego poludniowego londynu :| i jak zawsze narzekalam na to miejsce (mowa o surrey i farnham) to z perspektywy czasu moge powiedziec, ze bylo tam cudownie, i zawsze chetnie wracam do znajomych!
hej, ja mieszkam w farnham i chcialam sie zapyta czy mozna stad lub okolic wyslac paczke do polski? z gory dzieki za odp
Pytałaś o mozliowosc wyslania paczki do Polski..Ja mieszkam w Aldershot.MAmy tutaj polski sklep-wlascicielami sa Lucyna i Andrzej.Paczki zabiera jakas firma-zazwyczaj w piatki.
Do 20kg kosztuje 25 funciakow.a potem ok 1 funciaka dodatkowo za kilogram.
Jezeli cos cieawszego=drozszego masz mozliwosc ubezpieczenia.
Sa sporawdzeni.Polecam.
Hej! za tydzien wyjezdzam do aldershot. odezwijcie sie, chetnie poznam rodaków z tego miasteczka :-) [gg]
hej, mieszkam w aldershot od 2,5 miesiaca. Jestem au pair. Chetnie sie spotkam. Moje gg-7571591
Przenioslem sie do Farnham - 2 mle od Aldeshot.
hej ja tu jestem od wczoraj chcesz to mozemy sie sptkac w aldershot lub pojechac do londynu czy gdzies indzej
Hej
ja tu mieszkam juz ponad 3y lata..
jesli macie jakies pytania chetnie odpowiem.
[gg]
witam
jest ktos z aldershot i gra w pilke nozna jestem zainteresowny [gg]

pozdr.seb
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Praca za granicą

Zostaw uwagę