Hejo!!!!
Ja mieszkam w Farnham, jednen przystanek trainem od Aldershot iiii oczywiscie zaraz nastukam wszystko co mi na teamt tego miejsca wiadodo... a wiadomo bardzo duuzo, bo moja hosteczka koffana jest w The Best of Company (nie wiem, czy slyszalas, takie internetowe promowanie UK) i ona jest przedstawicielem The Best Of Aldershot...
Ale czy jest ta takie the best miejsce?? Mialabym co do tego pewne watpliwasci z adresiku widze, ze jestes jeshcze w Polsce, ale jezeli masz zamiar przyjkechac, to fajnie :) szczegolnie jak lubisz dyskoteki, bo w Alder jest jedna, ale nie mam z kim siem tam wybrac :p
Dobra, ale po kolei...Miasto, miasteczko w zasadzie jest typowo angielskie, nie za duze, nie wiem dokladnie ilu mieszkancow, ale sa skromne centra handlowe i deptak z shopami, w porownaniu do boring Farnham, to o wiele lepsiejsza thing ;p maja tam polski sklep ii to chyba tyle z ciekawych rzeczy, nom oczywiscie poza wspomnianymi clubami i night clubami. . . nie mialam okazji niestety siem tam jeshcze pojawic (bo nikt nie kce, wieczorami trzeba z tamtad uciekac ) ale slyszalam jedynie pare nowinek na ten temat... w okolicach iprezek jest quite niebezpiecznie, rozne historyjki na ten temat slyszalam, ale tylko slyszalam, nie sprawdzone, wiec nie zamieszcze tutaj, dlatego tak mnie korci zeby tam siem pojawic, ale niestety wieczorkiem nie mam z kim ;p
Jeshcze jendo mi siem nasunelo, bezposrednie polaczenie na London Waterloo 50 minutek, oraz do kilku wiekszych miast (Guildorfd, Basingstoke - ale jush z przesiadka). . .
to chyba all jesli kcesz przyjechac, wystawiam pozytywna ocene ;p na temat tego miejsca iiii zapraszam :P
szukasz w ogole rodzinki jako au pair, czy jakiejs innej robotki??