zarobki aupair?

Temat przeniesiony do archwium.
Hej

Chcialabym wyjechac w tym roku jako aupair poniewaz chcem zarobic na swoje studia.
Czy jest mozliwe zarobienie w ciagu roku kasy chociaz na 3 lata studiow?
Ile wam sie udalo zarobic przez rok?
Moja znajoma jako aupair w Holandii w rok zarobila 25tys zlotych-czy jest to mozliwe?

Pozdro
Hej:)
jesli chodzi o zarobki. ja jestem w usa. zarobki jak zarobki. 140$tyg. Porazka. W europie z tego co wiem to jest to samo w przeliczeniu na polskie zlote.To zalezy od ciebie jesli chcesz oszczedzac i przywiezc do polski kase to jest to mozliwe ale pamietaj tez ze bedziesz miala jakies wydatki. to wylacznie zalezy od ciebie.Pozdrawiam
witam Cie.
Jezeli chodzi o zarobki au pair w UK to zalezy sa od 55 - 95 £ na week i wszystko zalezy od rodziny na jaka trafisz i oczywiscie jak ty bedziesz oszczedzac.Trudno powiedziec ile Ty mozesz zaoszczedzic bo tak naprawde to dopiero zobaczysz jak juz bedziesz miala Host i jak sobie te zarobki oszczedzisz.Zycze Ci powodzenia i skcesu oraz dobrej rodziny.
ja tez jestem oper w holandii ale zaoszczedzenie 25 tys jest raczej niemozliwe, zreszta nie wiem ile twoja znajoma zarabiala jako oper i czy czasem nie dorabiala, bo to kwota raczej trudna do osiagniecia szczegolnie ze srednio oper dostaje 300 euro na miesiac, jak nic nie wydasz( co jest raczej nie mozliwe to moze tyle zaoszczedzisz???)
Hej dzieki za odpowiedzi:)
Moja znajoma zarabiala 400 miesiecznie plus miala dodatkowe prace czyli z tego co wiem wychodzila na ok 600 miesiecznie:)
Mam nadzieje ze mi sie tez tak uda i wam rowniez:))

Pozdro dla aupairek

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę