POSZUKAUJE AU PAIR DO ZNAJOMEJ RODZINY - CORK

Temat przeniesiony do archwium.
Jesli chcesz byc au pair w Irlandii w okolicach misiata Cork napisz na moje [gg] a ja powiem o szczegolach. ja jestem au pair juz pol roku i z mila checia pomoge w zadomowieniu sie.
hejka ja jestem zainteresowana wyjazdem podam e-mail [email]
czekam na odpowiedz :))
Rodzina z trojka dzieci - Kohal (1), Michal (3), Aine (4), czwarte w drodze planowane na sierpien. Rodzina farmerow w domu panuje rodzinna atmosfera.
Dalej zainteresowana? Potrzebuje dodatkowych informacji o Tobie, Twoim doswiadczeniu z dziecmi, zainteresowaniach, na ile chcesz przyjechac, kontakt, numer telefonu, e-mail. Zdjecie Ciebie (usmiechniete) z dziecmi. List przekaze rodzinie jesli bedzie zainteresowana napewno zadzwoni w najblizszym czasie.
Wszystkie listy i zdjecia prosze na podany e-mail.
[email]
Jestem zaiteresowana ofertą . Lubię dzieci i zależy mi na pracy podczas wakacji . Proszę o kontakt [email]
tak jak napisalam w pierwszym poscie (Au pair z Irlandii) wszelkie szczegoly moge podac przez [gg] Najchetniej osoby ktore moga wyjechac na poczatku maja i na jak najdluzej. Pozdrawiam i czekam na listy do rodziny i co wazne telefon kontaktowy!!
w zwiazku z tym ze wszystkie osoby chca jechac tylko na wakacje. Rodzina zdecydowala brac pod uwage wszystkie oferty. Nawet wakacyjne. Zachecam do wyjazdu. Sama jestem au pair i mieszkam doslownie 5 minut od tej rodziny. Chetnie pomoge we wszystkim, poznam z moimi znajomym i pomoge sie zadomowic. Pozdrawiam
PROSZE W TEJ SPRAWIE JUZ NIE PISAC!! JUZ NIEAKTUALNE
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

Zostaw uwagę