rodzina szuka au-pair

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam osoby jako au-pair do 2 dzieci w Holandii na minimum rok czasu
Witam, jestem zaineresowana, czy moglibyscie podac wiecej informacji, gdzie mieszkacie, od kiedy chcecie zeby aupair zaczela i czy zaewniacie ubezpieczenie i kurs jezykowy?

pozdrawiam
szukamy osob powyzej 22 lat i z doswiadczeniem przy niemowletach. mieszkamy w alphen a/d rijn. Mowimy takze po niemiecku i angielsku.
Mam 30 lat, doswiadczenie z dziecmi w roznym wieku, pomagalam mamie w wychowaniu moich siostr blizniaczek o 10 lat mlodszych :-), jednoczesnie mam doswiadczenie w opiece nad obcymi dziecmi od 4 miesiecy wzwyz.
Od kiedy potrzebuja Panstwo opieki nad swoimi dziecmi (w jakim wieku?)
hej.. tez jestem niania w alphen aan den rijn:):) i moja kolezanka mysli zeby tez tutaj przyjechac... jeszcze nie jest zdecydowana na 100% ale moze po rozmowie z wami bylaby bardziej pozytywnie nastawiona:).. a jesli nie ona to moglabym sie popytac znajomych.. moze ktos bedzie chetny:).. fajnie by bylo miec kogos tutaj znajomego:) jakby cio to piszcie na moja adres.. [email] a w jakim wieku macie dzieciaczki?? i jak mnie wiecej wygadalaby praca u was? ile dni w tygodniu etc??

pozdrawiam:)
Olka
witaj kaslawa. jedno dziecko ma dwa i pol, drugie sie niedlugo urodzi. Jaki znasz jezyk obcy?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Praca za granicą

»

Studia językowe

Zostaw uwagę