co trzeba zrobic zeby nie przez agencje?

Temat przeniesiony do archwium.
...jestem au pair juz 11 miesiecy i ogolnie to ja jechalam przez agencje,teraz mam juz au pair na swoje miejsce,w sumie to jest moja kolezanka z mojego miasta i czy mozna jakos to zrobic zeby ona nie jechala przez agencje,bo jednak troche kasy tam trzeba wplacic,rodzina sie zgodzila na nia,bo przeciez ja polecilam ,wiec co bym musiala zrobic zeby ona nie przez agencje jechala,mam powiedziec mojej LCC?nie mam zielonego pojecia,prosze zorientowanych o pomoc ...z gory dziekuje
hej, czy jesteś au pair w stanach czy w UK, Jka w Anglii, to nie ma potrzeba zalatwiac niczego przez agencje, bo to rodzina sobie wybiera au pairki, i nikt nie musi o tym wiedziec.Firma jest po to, zeby sciągać z ludzi kase..nie wiecie o tym?
...wlasnie wiem ze w anglii tak jest,ale ja jestem w stanach,wiec nie wiem jak to jest- nie przez agencje,bo w sumie moze moge zaoszczedzic tej przyszlej au pair tych wszystkich formalnosci,ktore ja mialam jadac przez agencje...jak to jest w tym,znaczy bo w sumie to ja polecam ja mojej rodzinie,wiec oni juz beda ode mnie wiedzieli wszystko o niej,czy to zmienia fakt,ze musi te wszystkie referecje itd.itp?nie mam pojecia...wiec prosze o jakas pomoc...dziekuje

Zostaw uwagę