karty ISIC lub Euro 26

Temat przeniesiony do archwium.
Czy karty ISIC lub Euro 26 będą nieważne po upływie ważności mojej legitymacji studenckiej? Chcę wyjechać na 10 m-cy i kupić którąś z tych kart, ale legitymację mam ważną tylko do października :( niech ktoś poradzi co robić, plizzzz...
Za granicą okazujesz tylko karte isic albo euro26 bez legitymacji polskiej. Ja wykupilam taka karte na styk z wygaśnięciem waznosci legit studenckiej. Jesli wykupisz TERAZ isic (ktora jest w anglii i irlandii bardziej rozpoznawana) bedziesz miał ją ważną do KONCA PRZYSZLEGO ROKU!! Ja nawet teraz, w polsce, tylko na isic dostaje znizki np. na kawe a legitke juz dawno babssztyle z dziekanatu mi zabraly:(
Czyli lepiej wykupić kartę isic, bo jest bardziej rozpoznawalna w Anglii i przydaje się w Polsce? Ile jest ważna, też rok?
isic jeze4li jest zakupiona np. w maju 2006, jest wazna do 31.grudnia 2007. Kiedys bylo tak ze jezeli kupowalo sie od wrzesnia to byla wazna do koca przyszlego roku, teraz tak jak piszę - od maja. Kosztuje okolo 60zł, no i musisz miec zdjecie, robią na miejscu.

« 

Au Pair

»

Pomoc językowa