Surrey - jest ktoś tam ??

Temat przeniesiony do archwium.
Czy jest ktoś może jako au-pair w Surrey (30-40 min na południowy zachód od Londynu), bede od połowy lipca i bardzo chetnie nawiążę kontakt z osobami z pobliska. Tym bardziej ze bede tam pierwszy raz jako operka i pierwszy raz w Anglii. Pozdrawiam.
Ja jestem :)A gdzie dokladnie w surrey bedziesz?
West Byfleet, czy ta nazwa coś tobie mówi, a ty gdzie jesteś ??
Ja jestem praktycznie pod samym Gatwick... szczerze nie wiem gdzie jest twoja miejscowosc, ale na pewno gdzies niedaleko, Surrey nie jest duze... tyko ze ja juz niedlugo koncze moje "aupairowanie"... uff... ale jak chcesz sie o cos spytac to smialo :)
Jesli mozesz podaj do siebie meila, albo ja podam i odezwij sie do mnie mam sporo pytań co do tego wyjazdu [email]
Pozdrawiam.
ja operuje w sutton :-)
no własnie znalazłam Cię na mapie :), ciekawe ile kilometrów nas dzieli, a no i jak długo tam bedziesz ??
hej :D tesh jestem w surrey konkretnie w crondall =) [email]
hello;]Ja jutro bede w Guildford.Więc jeśli któraś jest chętna na spotkanko,to zapraszam....hehhe piszcie na maila [email]
Hello, ja od wtorku bede w Farnham :) MSN [email]
ja jestem na Croydonie:D jest ktos moze z okolicy??? piszcie na [gg] [tel]:)))))
hej ja pod koniec miesiąca będę w Limpsfield, jest ktoś w tych okolicach ? Pozdro moje [gg]
Hej ja jestem w Guildford.40 min od Londka.

Jak chcesz gdzies wyskoczyc to dzwon [tel].
hEH mam na imie Agnieszka.

Pozdrawiam:]
Odnawiam post :)
Ja mieszkam w Brooklands kolo Weybridge-a to znowu znajduje sie bliziutko Woking. Wiec jesli jest ktos teraz w tych okolicach to sie odezwijcie. Moze podam moje [gg] .
Podnosze post :)

od 1 czerwca bede w Thames Ditton, blisko Kingston upon Thames :)

Moze ktoras z was jest niedaleko albo bedzie..?

Czekam na odpowiedzi :))

Pozdrawiam!
Hej dziewczatka :) ja prawdopodobnie bede juz od 3.06 wiec jesli ktoras jest lub bedzie to piszcie :)
[gg]
@: [email]

czekam:) nie zostawiajcie mnie bo jade pierwszy raz :*
a dokąd dokladnie jedziesz.. :> moze gdzies blisko mnie :P

Nie martw sie, ja tez lece pierwszy raz i stresa mam na 2 tyg przed... :(
Zawsze możecie zajrzeć do:

http://www.milford.abc.pl/

;)
witam!Jestem au-pair w Surrey wiec jesli moge komus jakos pomoc to piszcie na maila [email] niestety nie jestem czesto na tym forum ale poczte sprawdzam codziennie 3majcie sie czekam na maile :)
Jesli ktos jest blisko Reading to chetnie sie spotkam. Podaje moj [email]
Witam dziewczynki,

widze ze dość sporo nas w tym Surrey... Ja bede w okolicach Egham... ale dopiero od połowy sierpnia! Zostawiam maila, jak macie blisko to sie odezwijcie!

[email]
ja mieszkam w Northbrook to jest bardzo niedaleko od ciebie
witam .Mieszkam niedaleko Sunbury-on-thames to jakos niedaleko surrey.[gg] pozdrawiam
Ja do swiat jestem au-pair w West Horsley..moze ktos w poblizu?
ja będe w surrey 11 wrzesnia ale 2007 roku. a ty tam jeszcze jesteś jak tam jest
witam!Ja bylam w Surrey jak mozna przeczytac gdzies powyzej ale teraz jestem w Hastings... jakby co to piszcie na maila [email] pozdrowki i 3majcie sie gdziekolwiek jestescie!!!
psiapsiunia a gdzie dokladnie bedziesz?i na ile?Ja tak jak napisalam wracam do Polski przed swietami.Pozdrawiam
Witam!

Ja jestem au pair w Weybrigde, 30 min od Londynu. Chetnie poznam inne au pair z okolic. Piszcie na [email] Pozdrawiam.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe

Zostaw uwagę