Czy jest ktoś może jako au-pair w Surrey (30-40 min na południowy zachód od Londynu), bede od połowy lipca i bardzo chetnie nawiążę kontakt z osobami z pobliska. Tym bardziej ze bede tam pierwszy raz jako operka i pierwszy raz w Anglii. Pozdrawiam.
West Byfleet, czy ta nazwa coś tobie mówi, a ty gdzie jesteś ??
[konto usunięte]
20 cze 2006
Ja jestem praktycznie pod samym Gatwick... szczerze nie wiem gdzie jest twoja miejscowosc, ale na pewno gdzies niedaleko, Surrey nie jest duze... tyko ze ja juz niedlugo koncze moje "aupairowanie"... uff... ale jak chcesz sie o cos spytac to smialo :)
[konto usunięte]
21 cze 2006
Jesli mozesz podaj do siebie meila, albo ja podam i odezwij sie do mnie mam sporo pytań co do tego wyjazdu [email]
Pozdrawiam.
[konto usunięte]
23 cze 2006
ja operuje w sutton :-)
[konto usunięte]
24 cze 2006
no własnie znalazłam Cię na mapie :), ciekawe ile kilometrów nas dzieli, a no i jak długo tam bedziesz ??
[konto usunięte]
24 cze 2006
hej :D tesh jestem w surrey konkretnie w crondall =) [email]
[konto usunięte]
25 cze 2006
hello;]Ja jutro bede w Guildford.Więc jeśli któraś jest chętna na spotkanko,to zapraszam....hehhe piszcie na maila [email]
[konto usunięte]
13 lip 2006
Hello, ja od wtorku bede w Farnham :) MSN [email]
[konto usunięte]
17 lip 2006
ja jestem na Croydonie:D jest ktos moze z okolicy??? piszcie na [gg] [tel]:)))))
[konto usunięte]
17 lip 2006
hej ja pod koniec miesiąca będę w Limpsfield, jest ktoś w tych okolicach ? Pozdro moje [gg]
[konto usunięte]
29 lip 2006
Hej ja jestem w Guildford.40 min od Londka.
Jak chcesz gdzies wyskoczyc to dzwon [tel].
hEH mam na imie Agnieszka.
Pozdrawiam:]
Beata22
07 paź 2006
Odnawiam post :)
Ja mieszkam w Brooklands kolo Weybridge-a to znowu znajduje sie bliziutko Woking. Wiec jesli jest ktos teraz w tych okolicach to sie odezwijcie. Moze podam moje [gg] .
od 1 czerwca bede w Thames Ditton, blisko Kingston upon Thames :)
Moze ktoras z was jest niedaleko albo bedzie..?
Czekam na odpowiedzi :))
Pozdrawiam!
Marzenek :)
17 maj 2007
Hej dziewczatka :) ja prawdopodobnie bede juz od 3.06 wiec jesli ktoras jest lub bedzie to piszcie :)
[gg]
@: [email]
czekam:) nie zostawiajcie mnie bo jade pierwszy raz :*
mrozonka
18 maj 2007
a dokąd dokladnie jedziesz.. :> moze gdzies blisko mnie :P
Nie martw sie, ja tez lece pierwszy raz i stresa mam na 2 tyg przed... :(
ParrotPL
22 maj 2007
Zawsze możecie zajrzeć do:
http://www.milford.abc.pl/
;)
Ania13gniezno
04 cze 2007
witam!Jestem au-pair w Surrey wiec jesli moge komus jakos pomoc to piszcie na maila [email] niestety nie jestem czesto na tym forum ale poczte sprawdzam codziennie 3majcie sie czekam na maile :)
jolka255
09 lip 2007
Jesli ktos jest blisko Reading to chetnie sie spotkam. Podaje moj [email]
Dafne
09 lip 2007
Witam dziewczynki,
widze ze dość sporo nas w tym Surrey... Ja bede w okolicach Egham... ale dopiero od połowy sierpnia! Zostawiam maila, jak macie blisko to sie odezwijcie!
[email]
syl19
28 lip 2007
ja mieszkam w Northbrook to jest bardzo niedaleko od ciebie
D@rk
01 sie 2007
witam .Mieszkam niedaleko Sunbury-on-thames to jakos niedaleko surrey.[gg] pozdrawiam
anieee
03 wrz 2007
Ja do swiat jestem au-pair w West Horsley..moze ktos w poblizu?
psiapsiunia
06 wrz 2007
ja będe w surrey 11 wrzesnia ale 2007 roku. a ty tam jeszcze jesteś jak tam jest
witam!Ja bylam w Surrey jak mozna przeczytac gdzies powyzej ale teraz jestem w Hastings... jakby co to piszcie na maila [email] pozdrowki i 3majcie sie gdziekolwiek jestescie!!!
anieee
07 wrz 2007
psiapsiunia a gdzie dokladnie bedziesz?i na ile?Ja tak jak napisalam wracam do Polski przed swietami.Pozdrawiam
promyczek88
15 kwi 2008
Witam!
Ja jestem au pair w Weybrigde, 30 min od Londynu. Chetnie poznam inne au pair z okolic. Piszcie na [email] Pozdrawiam.