Au Pair USA- California kto leci??

Temat przeniesiony do archwium.
hej leci ktos jako au pair w najblizszym czasie do Californii. Ja wlasnie bede zaczynac zalatwiac wszystkie formalnosci. Jak ktos byl to niech napisze jak wrazenia. Moje [gg]
Hejka a załatwiasz przez biuro czy nma własną rękę? :)
Załatwiam przez biuro bo tak bezpieczniej. Jestem na etapie szukania rodziny.
moge sie dowiedziec z jakiej to firmy? ja na razie szukam firmy ktora ma rodzinki w californi, ale nienajlepiej mi to idzie..
polecam Gawo
Hej wiec znalazłam rodzinke z Californii. Jak wszystko dobrze pojdzie lece 18 wrzesnia. Leci ktos w tym czasie??
Hello, pewnie ze polecam ci californie!!!ja przyjechalam tu ponad 2lata temu...teraz juz tu mieszkam na stale...:) wybieraj duze miasta np san diego czy san francisco...:) nie polecam santa barbara...mala miescina i nawet nie ma gdzie sie dobrze wybawic!
gdzie w californi? jak san diego to sie odezwij!
aga sd
mozna zapytac jak zostalas legalnie? jestes na wizie studenckiej? tez zastanawiam sie nad stalym pobytem:) pozdrawiam:)
hej tak bede w San Diego a dokładnie Coronado. Odezwij sie na [gg]
a wiec po roku bycia au pair, przedluzylam sobie na jeszcze jeden rok, ale po miesiacu stwierdzilam ze szkoda czasu i powiedzialam organizacjii, ze odchodze-oni zaczeli gadke, ze robia cancel mojej wizy i takie tam gadanie. Mialam naprawde dosyc moich hostow wiec powiedzialam however! pol roku temu wzielam prawnika (bo myslalam ze jestem na nielegalu) okazalo sie ze organizacja a u pair nie ma prawa ani mozliwosci zrobienia cancel wizy, tak tylko sciemniaja, bo tak naprawde to oni tylko maja z tego problemy a nie my. Moj [gg]
hey, a co to za swietna rodzinka ci sie trafila?
Hej sama chcialabym jechac do Californii jako au pair, lecz najpierw wybieram sie do anglii na jakies 10 m-cy. Chcialabym sie dowiedziec ile trwa zalatwienie wyjazdu do USA? po pobycie w anglii nie chcialabym sobie robic duzej przerwy tylko najlepiej od razu wyjechac do stanow... No i jak sie maja sprawy z ta wiza... czy biuro wszystko zalatwia? Jezeli ktos wie cos na ten temat to prosze o kontakt: [gg]
I jak sie wam podoba California? Pozdrawiam :-)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Praca za granicą