Tanie loty - Londyn?????

Temat przeniesiony do archwium.
Hej w połowie sierpnia wybieram się do Londynu czy może ktoś znalazł jakieś tanie linie lotnicze?? pozdrawiam
http://www.skyscanner.net/pl/
dzieki wielkie ;) pozdro
hej! ja tez szukałam i znalazłam własnie tą strone:)i faktycznie najtansze bilety lotnicze sa wlasnie tu:) a skad wylatujesz????
No hej wylatuje z Wrocławia. A ty????? rezerwowałaś już bilet??? pozdro
witam ponownie:) ja tez wylatuje z wrocławia!! biletu jeszcze nie rezerwowałam,bo czekam az znajda mi jakąs rodzinke, bo na obecną niesety za pozno sie zdecydowałam:/ ale napewno wylatuje w polowie sierpnia,ewentualnie po 20.08=]
no ja właśnie też wybieram się w tym terminie, miałam lecieć koło 10.08.06, ale musze jeszcze załatwić zaświadczenie o niekaralności ( o czym nie byłam wcześniej poinformowana :( ) i teraz musze jechać to załatwić, także też wyjeżdżam w tym terminie...
Poszukajcie sobie jakichś lotów z zagranicy np mi taniej wychodzi jechać do Berlina i z Berlina do UK - niż do Krakowa i stamtąd do GB. Jeśli ma ktoś blisko granicę, to radzę posprawdzać oferty, bo czasem bardziej się opłaca. Moja znajoma mieszka we wrocku i poleciała z Pragi, bo wyniosło ją o WIELE taniej (włączając bus do pragi pod samo lotnisko!).
Agatisss to na co czekasz! streszczaj sie z tym zaswiadczeniem o niekaralnosci:) i lecimy ok. 10.08!! :):)
AAAA!! jeszcze jedno! ja wyjezdzam na rok, wiec najwczesniej bede chyba wracac w grudniu... a ten bilet lotniczy to w obie strony kupic czy w jedną? Chyba w jedną nie??
streszczam się streszczam ale to nie moja wina że nasza biurokracja tak działa odbiore głupi papier dopiero za tydzień :((( musze być w Anglii do 10.08.06 także dokładam starań co nie miara, a co do biletu też lece na rok ale kupuje bilet w jedną stronę, a tobie znaleźli już odpowiednią rodzinkę? :):):) pozdrowionka
aha w jakie rejony się wybierasz?????
no im wczesniej tym lepiej:):):):) znalezli mi dwie rodzinki, ale jeszcze nie wiem która wybrac bo dopiero jutro beda dzwonic:) a gdzie ty bedziesz??
hihi:):) no jedna rodzina jest w londynie w Chingford a druga w Cadriff:)
ciekawie się zapowiada ja wybieram się do Norfolk do fajnej rodzinki :) życze powodzenia :)
Dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest z komorka i roamingiem:)??? ja mam tel w orange, ale chyba napewno po przyjezdzie kupie numer angielski...a powiedzcie mi czy drogi jest taki starter??
z kartą to wiem tyle że jest nie droga ale wiadomo komórka bez simlocka, a co do romingu to sama nie jestem pewna też szukam na necie.... dzieki Bogu i elektronice u rodzinki będe miała dostęp do neta więc zawsze to coś :)))
aha co do romingu mam jakąś nawet nawet ulotke w pdf jak chcesz to ci prześle... podaj maila :)
o prosze:) ciekawe czy ja bede miała dostep do internetu musze jutro zapytac:):)
[email]
pozdrawiam:)
hej a tłumaczysz t zaswiadczenie o niekaralnosci?Tez wczoraj zalatwilam ale w godzine:)pozdro
Jeśli zamierzasz zostać w Anglii na dłużej proponuję zabrać ze sobą telefon bez simlocka i tu na miejscu kupić kartę z numerem. Ja mam numer w O2 i bardzo sobie chwalę: karta z numerkiem to wydatek około 5 funtów, a doładować konto możesz właściwie wszędzie. Przy doładowaniu konta 15 funtów miesięcznie dostajesz dodatkowe 150 minut gratis, za doładowanie 30 funtów- 300 minut gratis itd. (do wykorzystania w weekendy i wieczorami) Przy czym teraz jest jakas promocja i za doładowanie 15 funtów juz drugi raz dostałam 300 minut :) Poza tym są dwie centrale, przez które dzwoniąc do Polski płacisz tylko 2p za minutę :) Pozdrawiam.
hej, nie nie tłumacze tego zaświadczenia. Załatwiłaś to w godzine?????????? ja musze czekać tydzień :(((((
Agatisss juz wiesz kiedy lecisz??? ja prawdopodobnie ok. 10 sierpnia:)
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę