jaką wybrać firmę ?

Temat przeniesiony do archwium.
Kto może polecić dobrą firmę , która organizuje wyjazdy au pair ?
Z góry bardzo dziękuję.
Nie wiem czy warto wydawac pieniadze i placic polskiej agencji au-pair,kiedy mozesz zglosic sie do zagranicznej i nic nie placic.Nie napisalas do jakiego kraju chcesz jechac ale jesli do Anglii to polecam Ci angielską agencje Bohemia (www.bohemia-aupairs.co.uk)ja z nimi bylam w UK i spokojnie moge Ci ich polecic!
Powodzenia!!!
Dokladnie! Ja zglosilam sie do polskiej agencji( bo myslalam ze na pierwszy raz bedzie latwiej) ale zaluje... tylko wydalam kupe kasy... w koncu po 3 miesiacach zalatwili mi rodzinke, ktora na szczescie jest ok, ale to tylko kwestia przypadku... Polskie agencje nic nie robia... lepiej szukac na wlasna reke.. pozdroo;)
Witaj Martyna!
Dzięki za odpowiedź , jeśli chodzi o kraj to chcę jechać do
Irlandii. Serio , że polskie firmy pośredniczące są mało operatywne?
Trochę boję się załatwiać wszystko przez zagraniczną firmę , szczególnie w sytuacji kiedy jadę pierwszy raz.
Witaj jjjjjjjjj !
Dzięki za odpowiedź , przez jaką agencję jechałaś ?
A może znasz firmę planetaupair ze Szczecina ?
A i jeszcze mam jedno pytanie , na jakim poziomie powinien być język kandydatki
na au pair , czy pre-intermediate będzie wystarczający ?
Pozdrowienia!
Mam oytanie do jjjjjjjjj: Czy na taki wyjazd au pair istnieje możliwośc wyjazdu pary? Czy są rodziny, które przyjęłyby parę do swojego domu. Bo z chłopakiem właśnie skończyliśmy studia i taką możliwość zaczęliśmy rozpatrywać. Obydwoje zajmowalibyśmy się dziećmi, kuchnią, ogrodem i osobami starszymi, jeśli takie byłyby w domu. Proszę odpisz albo podaj jakiś adres jeszcze.
Z tego co wiem jest taka mozliwosc:) napewno bedzie wam trudniej znalezc rodzine... ale dla chcacego nic trudnego. Wiem ze biura tez szukaja rodzina ala par. Pozdroo;)
Temat przeniesiony do archwium.