hmm, szukam nowych znajomych :)

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich serdecznie, 12 wrzenia po raz 2 wyjezdzam do Londynu jako au-pair, moj pierwszy 6-tygodniowy pobyt rowniez w Londynie (dokladni Amersham strfa 6D)zakonczyl sie niepowodzeniem. Na szczescie znalazlam nowa, mamnadzieje lepsza rodzinke, dlatego tez chcialabym poznac nowych fajnych ludzi z ktrymi mozan czasem wyjsc a piwko, kawke etc.. jesli rowniez czasem sie nudzicie , napiszcie, mam nadzieje ze sie spotkamy :) pozdrawiam
No czesc, ja rowniez jestem au-pair w Londynie, i tez bym chetnie poznala jakies nowe osoby. A powiedz mi gdzie dokladnie bedziesz? Moze akurat sie spotkamy, wybierzemy sie na piwko czy cos w tym stylu :) Pozdrawiam Daria
Witam:) Od 15 sierpnia bede w Londynie doklasniie Enfield:) Z wielka checia kogos poznala:) Razem zawsze razniej i weselej:) Pozdrowionka:)
Czesc Magda bedziesz blisko mnie :) wiec jak juz przyjedziesz to Londynu to skontaktuj sie ze mna [email] albo [tel]pozdrawiam
hej, w takim razie pisz do mnie na GG oto moj numer 6027247
Mala poprawka moj nr GG to 2760247
Witam:) Darunia ja chyba z toba juz pisalam ale nie jestem pewna bo mam podobny adres e-mail:) Ale teraz niestety nie mam czasu zeby posiedziec na necie i cosik do was napisac:) Juz szykuje sie do wyjazdu:) Podaje swoj adres e-mail i num gg:)
[gg] e0mail [email]
Pozdrowionka:)
hej ja tez jade do londynu(dopiero w pzdzierniku), trzeba bedzie sie kiedys jakos umowic.
witajcie dziewczyny ja tez wybieram sie do londyny prawdopodobnie w polowie wrzesnia jeszcze dokladnie nie wiem gdzie trafie ale chetnie poznalabym jakies przyjazne osob na miejscu wiec mozemy sobie na gg pogadac moze bede gdzies nie daleko was a jesli nawet nie to zawsze milo porozmawiac sobie co nie?:) moje [gg]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Praca za granicą

»

Praca za granicą