BEDFORD- szukam rodziny-aupair

Temat przeniesiony do archwium.
Witam Wszystkich!
SZukam rodziny w Bedford, która potrzebuje miłej, odpowiedzialnej, otwartej polish au-pair, która kocha dzieciaki, nie boi się pracy, z komunikatywnym angielskim.Zależy mi właśnie na tym miejscu, bo mam tam kilku przyjaciół i bardzo mi ich brakuje. Wszystkie życzliwe osoby proszę o kontakt na mail: [email] [gg]
Dziękuję, pozdrowiam Bedfordziaków, Aga
hehe Czesc ;o) mieszkalam 10 mies w Bedford z moim chłopakiem - teraz ja wróciłam do Polski na studia a on ostatnio wrócił tam na kontrakt. Bedford jest fajna miescinka ;o) co nie ?? małe ale fajne. Wszedzie blisko, Podobało mi sie tam i żałuje ze musiałam wracać do kraju

Pozdrawiam
WITAJ

BYC MOZE MOGE CI POMOC BARDZO TRUDNO O RODZINE W BEDFORD.
MOJA ZNAJOMA OPUSZCZA SWOJA RODZINE I SZUKA NASTEPCZYNI.
MIESZKAM OBECNIE W SANDY TO JEST 12KM OD BEDFORD.OK 50KM OD LONDYNU.
JESLI JESTES ZAINTERESOWANA MUSIALABYS BYC TU JUZ OD 26 LUB 27 SIERPNIA.
JESLI CHCESZ COS WIEDZIEC WIECEJ TO MOJ NR KOM ANGIELSKIEJ ZADZWON ALNO NAPISZ SMS [tel]ODEZWIJ SIE DO MNIE A PODAM CI NUMER BEZPOSREDNIO DO OJCA RODZINY GDZIE POTRZEBNA JEST RODZINA
ODEZWIJ DO MNIE NA KOM JAK NAJSZYBCIEJ JESLI JESTES POWAZNIE ZAINTERESOWANA
MILO BYLO BY MNIEC KOGOS Z MOGLABYM POGADAC PO POLSKU. CZEKAM NA WIADOMOSC OD CIEBIE KASIA
PS NIE MAM DOSTEPU DO KOMPUTERA WOGOLE DZIS WYJATKOWO

PAPA
Piateczka aandzia! to przykro, ale zobaczysz czas szybko mija; ja pierwszy raz tam bede i kumpel tez bardzo chwali sobie przytulna malomiasteczkowosc Bedford; a jesli mozna spytac pracowalas gdzies? tam, ja mam pracke w jakims magazynie z ciuchami (nazwy nie pamietam;)) pekam troche , ale jak tam tak fajnie to mowie se ze bedzie dobrze. Aandzia daj czasowi czas i minie jak z bata strzelil :-)rnPozdrowki, aga
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa