wybiera sie ktoś do Anglii na poczatku września??

Temat przeniesiony do archwium.
no to jak jedzie ktos?? I jakim srodkiem transportu?? pozdrawiam:)
Ja lecę z Katowic do Londynu 7 września.
mala madzia i co znalazlas rodzink? Napisz jaka i jak przebiegla rozmowa no i oczywiscie jakimi dziecmi bedziesz sie opiekowala?
Hejka,;)rnJa się wybieram do Uk, 4 września dokładnie będę we Franchey, Bristol , więc jeśli jest tam jakaś operka to chętnie nawiąże kontakt, :)Jadę autobusem ,bo samolotu się boję:)rnmój e [email] madzia a ty gdzie sie wybierasz, jedziesz z biura czy z netu?
Hejka,;)Ja się wybieram do Uk, 4 września dokładnie będę we Franchey, Bristol , więc jeśli jest tam jakaś operka to chętnie nawiąże kontakt, :)Jadę autobusem ,bo samolotu się boję:)mój e [email]
Mała madzia a ty gdzie sie wybierasz, jedziesz z biura czy z netu?
Hej Magdaleno:) no znalazłam rodzinke w Leeds:) samotna matka ale ma chłopaka:) babka jest super i jej dzieciaczki tez:) ma 2 coreczki 8 i 11 lat:)bardzo mi sie podoba ta rodzinka:) babka jest taka wesola i rozgadana ze szok:) fajnie mi sie z nia gadało jest na luzie:) a dzieciaczki sa takie slodkie juz sie nie moge doczekac kiedy wyjade:) pozdrawiam:*:*
mi rodzinke znalezli w biurze:) ja bede jechac do leeds najprawdopodobniej autobusem z wrocławia na poczatku wrzesnia:) dokladnej daty jeszcze nie znam:) pozdrawiam:*
wiesz co mała madziu, a ty jedziesz może z koncepcji?..
ja też jadę z biura ,a jaką masz rodzinkę tzn dzieci itp?
jak chcialabys pogadac to jest moje gg:)
8095086
pozdrawiam:)
Lecę do UK (dokładnie Nottingham) 6 września, co prawda z berlina, ale może akurat ktoś też będzie leciał :)
HEj ja jade autokarem 3 wrzesnia, 4 bede w Londynie, a stamtad do Farnham w Surrey, tak wiec jak ktos bedzie to siem chetnie spotkam. Pozdrawiam.
Jestem jakies 20 minut od Farnham, w Crowthorne, sprawdz sobie na mapie :)
jak cos to moj mail [email]
ale czmeu autokarem?? :>
Dominiko ja tez jade 3 wrzesnia:) a skad jedziesz? ja z wrocka:) pozdrawiam
Cześć! Mam pytanie- z jakich agencji pracy korzytsałyście szukając pracy w uk?Znacie solidne firmy, które zajmują sie szukaniem pracy na wyspach?Ile to mneij więcej kosztuje? Mała Madzia, jedziesz z wrocka- masz jakieś info o takich miejscach/biurach we Wrocławiu? Pozdrawiam!
Hej!!
Mam w planie po skonczeniu mojego obecnego kontraktu Au pair(a jestem w Holandii do polowy listopada 2006)wyjechac takze przez posrednictwo do Anglii.Za cel obralam sobie juz Londyn(gdyz bede miala mozliwosc zamieszkania wspolnie ze znajomymi).Zatem bede tzw. Niania lub jak kto woli Babysitter i bede "dochodzila" do rodzinki-rodzinek.Polecam biuro ESPA www.espa.pl.
Zalaczam swojego maila: [email] oraz [gg]
serdecznie wszystkich Was pozdrawiam
Ania z Hagi
Jade z Czestochowy, ale tez przez Wrocław...Może ten sam autokar ;p z jakiej firmy jedziesz mała_madzia ??
A Crowthorne rzeczywiście niedaleko... chętnie siem spotkam Asiu, tylko dopiero jak siem troszkę zaklimatyzuję w tej Anglii, bo jak narazie to im bliżej to jestem pełna obwaw, ze rodzinka mnie po tygodniu wywali, bo mnie będzie miała dosyć ;p
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja letnia 2006

»

FCE - sesja letnia 2006