Blanchardstown (+Village)

Temat przeniesiony do archwium.
Zwracam sie z uprzejma prosba: jesli mieszkasz w Blanchardstown(+Village) i szukasz kogos z kim mozna poszwedac sie po sklepach, wypic kawe,pogadac, obejrzec dobry film lub po prostu pochodzic po parku, po prostu odpisz. Przewaznie pracuje do 18 z malym dzieckiem zatem pytam o osoby z okolicy:) Mam 24 lata, plec piekna :) mail: [email]
odswiezam bo nie moge uwierzyc ze nikogo nie ma. spotykam polakow na kazdym kroku prawie...
hej ja mieszkam na Clonee Dublin 15, to jest bardzo blisko Blanch. mam na imei Patrycja, pozdrawiam to moje [gg]
Hej Pati:)
Niestety nie moge odpowiedziec ci na gg bo go nie mam a rodzinka nie wyrazila zgody na zainstalowanie.. moze bysmy sie dnia ktoregos spotkaly w blanch. shopping centre. podaje ci maila jak cos [email] czekam na odpowiedz. pozdrawiam
Justin
Czesc! Jestem tu nowa, mieszkam w Clonee i chetnie sie z kims spotkam. Patrycja zagladasz tu jeszcze?
NO czesc, a jednak ktos jest..ja przylecialam do blanchardstwon dwa dni temu..jak narazie jestem jeszcze oszolomiona..mam tutaj tylko jednego kumpla u ktorego mieszkam ale szukam pracy..wiec jesli w jakikolwiek sposob mozesz pomoc lub wiesz wiecej niz ja to prosze odezwij sie na mojego maila [email] dziekuje z gory!
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa