hej ja tez jestem na au pair tylko ze w manchester:)i co podoba ci sie ??nap mail pozdrowka papap
anulka1988
25 wrz 2007
hejka. mam na imie Ania i ja jestem 40 min od oxfordu w wyck rissington. zyje sobie tutaj od prawie miesiaca jak au pair i nie nawiazalam jeszcze polsko- polskich kontaktow bo w mojej okolicy raczej nikogo nie ma albo gdzies sie pochowali:) jesli chcesz zlapac kontakt ze mna pisz: [email] albo tu na forum.
Dafne
27 wrz 2007
Hej, a ja bym sie bardzo chetnie wybrala do Oxfordu bo mieszkam nie az tak strasznie daleko w okolicach Windsoru, moze ktos chcialby mnie oprowadzic po okolicy??
jerycho
27 wrz 2007
Witam cie mam pytanie,tez chcialbym wyjechac na poczatek jako aupair,nie wiem tylko czy mam jakeis szanse,jezyk znac trzeba perfekt itd.Daj znac Pozdrawiam
anulka1988
27 wrz 2007
nie trzeba znac jezyka perfekt, wystarczy ze bedziesz rozumiala proste zdania ktore mowia do ciebie dzieci i rodzice i umiala wyjasnic sytuacje jak cos sie stanie. a w szukaniu rodziny moge pomoc bo jestem u jednej a prawdopodobnie niedlugo siostra mojej hostki bedzie szukala au pair. fajnie by bylo bo mialabym w okolicy polke na pogaduchy a wierze tez ze w tej rodzinie nie byloby ci zle. ja jestem juz tu miesiac i jest swietnie. troche nudno samej. jak cos pisz: [email]
jolka255
03 paź 2007
Czesc! Ja mam na imie Jolka i jestem auapir od konca maja tego roku w Reading to jest okolo godziny jazdy autobusem do Oxfordu, wiec jesli chcesz to mozemy sie kiedys spotkac.
hejka. ja nie orientuje sie zbytnio w terenie a czy reading jest blisko bourton on the water albo bourford cheltenham? bardzo mi zalezy na jakim kolwiek kontakcie z polakami
jolka255
08 paź 2007
Jesli chcesz sie ze mna skontaktowac to podaje swoj email: [email]