poszukiwana au pair do 1 dziecka w newquay

Temat przeniesiony do archwium.
hej!!!
poszukuje au pair na moje miejsce do rodzinki w okolicach newquay(cornwall)od 27 grudnia 2006r.z rodzinka jestem juz poltora roku poniewaz przedluzylam sobie pobyt o pol roku...samotna matka z 7-letnia coreczka...samochod do dyspozycji-za benzyne sama place chyba,ze mala gdzies zawoze to wtedy oddaja kase.obowiazki to:8.00pobudka i sniadanie z dziewczynka, 8.55 zaprowadzanie do szkoly, 9.05-15.10 czas wolny, 15.15 przyprowadzanie ze szkoly(ok.3 min.) i zabawa z mala oraz dodatkowe lekkie prace tzn. raz w tygodniu:1.lazienka, 2.okna wewnatrz przetrzec, 3.odkurzyc, 4.zetrzec kurze, 5.toaleta, cos poprasowac- wszystko w godzinach pracy.weekendy wolne. rzadko babysittingi!!czasami hostka wraca o 17 czasami ok.19. po 19.00 czas wolny na 100%.wspolne obiady.nie ma kartek na szafkach: ,,nie dotykac,,. spory pokoj z komputerem z internetem i mozliwoscia ogladania dvd, tv i video.okolica spokojna, ale latwy dostep do pobliskich miast, plaz itp...darmowe kino i silownia.rodzinka nie zabiera ze soba na wakacje, ale nadal placi za wolne dni.atmosfera luzna, dziecko jak inne raz aniolek raz diabel wcielony...pomaga z angielskim. jesli jestes zainteresowany to napisz na maila: [email] pol roku tydzien platnego urlopu.mi placa 55 funtow na tydzien. nie wiem jak bedzie pozniej.znajomi moga odwiedzac...na pytania odpowiem mailem..potrzebny jest angielski w miare komunikatywny...pozdrawiam
wznawiam temat...
Newquay jest na poludniowo-zachodnim wybrzezu Anglii(Kornwalia). Mozna sobie dorobic w hotelu, restauracji itp....

»

Pomoc językowa - tłumaczenia