Au pair- Usa

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
mam pytanie, czy któraś z Was wyjechała jako Au pair do Usa, ale nie mieszkała tam z rodziną, tylko w wynajętym mieszkaniu? Nie istotne czy rodzina była z biura, czy z netu, bo obie opcje są ok w moim przypadku. I jeszcze jedno, czy ktoś z Was znana biuro(moze być i amerykańskie), które wystawiłoby mi promesę wizową dla au pair i potem za bardzo nie ingerowało czy w Usa mieszkam z rodziną czy nie?:)Ja chcę pracować jako au pair, tylko mieszkać live out. Skomplikowane, ale bardzo istotne dla mnei:) Z góry dziękuje za informacje:)
ja bylam au pair i teraz na stale mieszkam w USA, nie spotkalam sie z przypadkiem aby au pair nie mieszkala z rodzina. Po pierwsze oni placa za twoj program ok 7tys$ dla organizacji a placa ci tylko ok 150$ na tydzien. Jak w USA masz zamiar sie utrzymac bo za 140$ na pewno sie nie da! Po drugie program au pair ma w warunkach, ze au pair mieszka z rodzina i oni zapewniaja jej srodki do zycia. Jesli chcesz wyjechac do USA i mieszkac sama musisz skorzystac z innych programow jak work and travel....
Dzieki za odpowiedz, niedawno wrocilam z W&T, ale juz nie jestem studentka, wiec odpada kolejny raz. Wiem, ze za 150$ tyg sie nie utrzymam, dlatego chcialam mieszkac live out i normalnei zarabiac( a nie dostawac kieszonkowe) i otrzymac tylko wize jak dla au pair. Mam gdzie mieszkac, chcialam tylko dostac wize, zeby moc pracowac:) Ale to nei takie latwe i tak kombinuje i pytam o rozne mozliwosci..
Witam agasd
Czy mogę sie od Ciebie dowiedzieć paru spraw odnośnie
pobytu w USA?
[email]
B.proszę o odpowiedz.
Pozdrawiam :)

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia