Londyn

Temat przeniesiony do archwium.
Witam au pairki i au pairow :P jak tam po swietach? wrociliscie do kraju czy byliscie tutaj w swieta? jak wam sie podobalo? nie wiem jak wy ale moje swieta w polsce nie wyszly mi pod wzgledem wagi na dobre waze wiecej :P ale nie ma co glowy zawracac polskie jedzenie the best :D powiem wam ze ten Londyn wogole zagranic zmienia ludzi robisz cos czego nigdy byscie np sie nie odwazyli zrobic :P nie wiem czy tak samo macie mhmmm moze tylko ja :P nie chwalac sie skoczylem na bungee w polsce z 90m :D i powiem wam ze warto i bardzo to wciagajace ;] teraz juz szukam czegos wyzszego :P jeszcze nigdy sie tak nie balem ale jednak skoczylem ale wiem jedno ze kilka miesiecy temu tzn jeszcze przed wyjazdem tutaj napewno bym sie na to nie odwazyl ;p nie wiem czy macie tak samo wiec prosze piszcie cokolwiek tutaj bo jak wchodze na to forum to szarosccia wieje az szkoda czasu wchodzic ;p wezccie sie do roboty i zmiencie to :D z powazaniem heheh :P aaaa wlasnie streszczajcie sie z kursami do collegow bo nabor jest od stycznia tzn juz od teraz. Jesli ktos chce to mam adresy darmowych szkol przynajmniej kilka miesiecy temu jeszcze byly darmowe teraz to sie wszystko poplatalo ale nie wszedzie jak cos to sie odzywac prosze na [gg] i wysylac prosze post code to wysle adresy najblizych dotychczasowych szkol jezyka angielskiego. POzdrawiam juz nie iwem co pisac nie mecze was juz bo duzo czytania az oczy bola ;P :)
Hej

Ja bylam wrocilam wlasnie w niedziele ehh ciezko sie wraca, gdy za soba sie ma takie mile wspomnienia. No ale coz tak bywa. Piszesz ze wyjazdy zmieniaja chyba sie pod tym podpisze. Moze duzo sie nie zmienilam ale mysle, ze troszeczke jednak tak :). Jak mozesz mi podac te adresy szkol bylabym wdzieczna szukam wlasnie obecnie szkoly [email] :)

Pozdrawiam

a w ktorej czesci Londynu mieszkasz? ja w polnocnej czesci :)
a ja Sw ;p
Hej napisalam Ci maila ale nie odpisujesz, nie moge wejsc na gg, pozniewaz nie to oprogramowanie i nie ten komp :/ jedynie mailowo i telefonicznie mozemy miec jakis kontakt

Pozdrawiam :)

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa