KTO WAM PLACIL ZA BILET?

Temat przeniesiony do archwium.
Hej... :) Mam takie pytanie do wszystkich au pair'ek
Gdy wyjezdzalyscie za granice, kto wam placil za bilet?
Rodzinka czy tez musialyscie sobie same zasponsorowac przelot???

POZDRAWIAM :) :P
Niestety ale coraz częściej bywa, że same musimy sobie płacić, jeśli Jedzies zna rok, to rodzinka może Ci oddać kasę, ale to nie ejst ich obowiązek
hejka ja jestem w trzeciej rodzince i zawsze to ja placilam za bilety, zdarza sie ze rodzina moze Ci zwrocic polowe (tak mialo byc w przypadku pierwszej mojej rodziny ale mi nie zwrocili) to zalezy od rodziny ... a gdzie sie wybierasz? pozdro
hej mi bilet kupila rodzina.jechalam przez biuro i niby mieli taka promocje ze przelot za darmo wiec nie musialam kupowac biletu za swoja kase:)pozdrawiam
Wybieram sie do UK a gdzie dokladniej to jeszcze nie wiem :)
Hej.

W prawdzie bylam gotowa zaplacic za bilet sama, bo koszty przelotu zwracaja sie szybko no ale mialam to szczescie,ze za przelot zaplacila rodzinka :)
Jeśli Szukasz rodzinki, to Napisz [email]
czy byl ktos w takiej sytuacji ze jechal do rodziny poznanej przed internet i ta rodzina placila za bilet? W sumie tow szystko moznauzgodnic z rodzina kto placi ale czy wypada w ogole pytac ich o taka rzecz...? bo mi to jakos glupio tak zapytac czy zaplaca mi za bilet bo niewiem mog pomyslec ze nadmiernie chcem ich wykorzystac czy cos... :/ hyhyh
Hej!Jestem juz u drugiej rodziny i sama musialam zawsze placic za bilet. Jechalam z agencji i niby mozna bylo zrobic tak ze jezeli nie masz teraz kasy to oni za ciebie zaplaca,ale nawet jak powiedzialam ze jestem w trudnje sytuacji to stwierdzili,ze dam rade!Wiec licz na siebie! Powodzenia!
Ja mam podobny problem bo w czerwcu drogie strasznie bilety :) ale DAM RADE :) A z jakiej agencji jechalas jesli mozna wiedziec ??
hej! ja znalazłam rodzinkę przez neta i oni mi zaplacili za bilet, tylko, cos tam napisali,ze najwyzej odbiora mi z kieszonkowego, chociaz watpie,zeby to zrobili.
Temat przeniesiony do archwium.

»

CAE