Hej... :) Mam takie pytanie do wszystkich au pair'ek
Gdy wyjezdzalyscie za granice, kto wam placil za bilet?
Rodzinka czy tez musialyscie sobie same zasponsorowac przelot???
Niestety ale coraz częściej bywa, że same musimy sobie płacić, jeśli Jedzies zna rok, to rodzinka może Ci oddać kasę, ale to nie ejst ich obowiązek
KKLLEEOO
14 lut 2007
hejka ja jestem w trzeciej rodzince i zawsze to ja placilam za bilety, zdarza sie ze rodzina moze Ci zwrocic polowe (tak mialo byc w przypadku pierwszej mojej rodziny ale mi nie zwrocili) to zalezy od rodziny ... a gdzie sie wybierasz? pozdro
aniuss
15 lut 2007
hej mi bilet kupila rodzina.jechalam przez biuro i niby mieli taka promocje ze przelot za darmo wiec nie musialam kupowac biletu za swoja kase:)pozdrawiam
Kaaskaa0107
15 lut 2007
Wybieram sie do UK a gdzie dokladniej to jeszcze nie wiem :)
krea
15 lut 2007
Hej.
W prawdzie bylam gotowa zaplacic za bilet sama, bo koszty przelotu zwracaja sie szybko no ale mialam to szczescie,ze za przelot zaplacila rodzinka :)
O0N0A0
16 lut 2007
Jeśli Szukasz rodzinki, to Napisz [email]
Landryna_
18 lut 2007
czy byl ktos w takiej sytuacji ze jechal do rodziny poznanej przed internet i ta rodzina placila za bilet? W sumie tow szystko moznauzgodnic z rodzina kto placi ale czy wypada w ogole pytac ich o taka rzecz...? bo mi to jakos glupio tak zapytac czy zaplaca mi za bilet bo niewiem mog pomyslec ze nadmiernie chcem ich wykorzystac czy cos... :/ hyhyh
halia
19 lut 2007
Hej!Jestem juz u drugiej rodziny i sama musialam zawsze placic za bilet. Jechalam z agencji i niby mozna bylo zrobic tak ze jezeli nie masz teraz kasy to oni za ciebie zaplaca,ale nawet jak powiedzialam ze jestem w trudnje sytuacji to stwierdzili,ze dam rade!Wiec licz na siebie! Powodzenia!
Ja mam podobny problem bo w czerwcu drogie strasznie bilety :) ale DAM RADE :) A z jakiej agencji jechalas jesli mozna wiedziec ??
olkapi
25 mar 2007
hej! ja znalazłam rodzinkę przez neta i oni mi zaplacili za bilet, tylko, cos tam napisali,ze najwyzej odbiora mi z kieszonkowego, chociaz watpie,zeby to zrobili.