Hej!Chciałabym wyjechac do jakiejs fajnej rodzinki do Holandii.Może ktoś ma jakąś do odstąpienia.Mogłabym wyjechać w lipcu.Z góry dzięki.mój mail: [email]
mam do odstapienia bardzo sympatyczna rodzinke z dwojka dzieci ,ale niestety juz od kwietnia,moze jednak?
monisssss
23 lut 2007
heeeej!!!niestety nie.dzieki
kaskal83
27 lut 2007
czy oferta jest jeszcze aktualna
jestem w holandii( okolice arnhem )
u mojej rodzinki jestem do konca marca
i poszukuje nowej..
mozesz napisac cos o tej rodzince???
jaki jezyk obowiazuje??
jestem zainteresowana
moj nr [gg]
kasia
goska83
22 maj 2007
hej czy oferta jest jeszcze aktualna.jestem w holandji w hilversum szukam kogos na swoje miejsce. jesli jestes zainteresowana odpisz na agres [email]
angelika***
11 cze 2007
szukam oper na swoje miejsce od 01.09, jezeli jestes zainteresowana napisz [email]
kasia_olsztyn
20 cze 2007
Mam do odstapienia świetną rodzinke z Noord-Holland. Start: jak najszybciej. [email]
woo_cash
20 cze 2007
ale o co chodzi z tym odstapianiem rodzin ?? po co sie do nich jezdzi ? lol
kasia_olsztyn
21 cze 2007
oj, ktoś tu nie w temacie :-) jak byś się orientował/ła w au pair to sprawa była by prosta, a tak to cóż ...
woo_cash
21 cze 2007
no wlasnie jakbym sie orientowal to nawet bym tego postu nie pisal... skoro napisalem to chcialem wyjasniajacej odpowiedzi.
mones
22 cze 2007
Witam Cie Kasiu! napisalam mejla do Ciebie daj znac jak juz go przeczytasz pozdrawiam pa
mones
22 cze 2007
poszukuje rodzinki w holandii, ktora szuka operki na wakacje najlepiej w utrechcie albo w okolicy! za wszelkie info wielkie dzieki pozdrawiam
margaretje
28 cze 2007
Naprawde fajna rodzinka holendersko-portugalska szuka au-pair na okres wakacji - od zaraz. Tylko jeden 5-cio letni chlopiec do opieki a rodzinka fajowska jakich malo!!
Jesli ktos jest zainteresowany piszcie - [email]