Londyn :P fajne miejsca :D

Temat przeniesiony do archwium.
Witam :D au pairki au pairow itd :P WPisujcie miejscaa gdzie mozna sie spoko pobawic :D i wogole co wam sie takiego fajnego spodobalo :D i najlepiej jak tam trafic i wogole :D
Ja typuje klub Sound (drogi ale spoko) kolo Leicester Square a najdokladniej to tam :D duzy parkiet spoko muzyka :D 2 parkiety o ile mi dobrze wiadomo wstep od 5funtow wzwyz.
Drugi to Salsaaaaaa CLub :D o ten to juz wymiata :D mozna do niego trafic yyy no pierwsza w lewo po Leicester Square :D o ile dobrze pamietam to Charing Cross Road czy cos takiego i po 50 m po prawej stronie bedzie SAlsa CLub :D Z wierzchu wyglada normalnie ale jak wejdziecie do srodka to lol:D zajebista atmosferka kultura i wogole :D kazdy tanczy :D glosno :D duzyyy parkiet :D mozna nauczyc sie salsy :P spoko muzyczka ;D ladne dziewczyy i faceci ;P hehe wstep 4 funty + szatnia 1 funt :D narazie tyle bo sie rozpisalem az mi sie nie chcialoby gdybym byl na waszym miejscu tego przeczytac :D pozdrawiam :D i SAlse club polecam :D
hej, mam pytanko, od ilu lat wpuszczaja w Londynie do clubow??:) bede tam w wakacje, ale nie wiem czy mnie gdzies wpuszcza;]
18 lub 21, zalezy to od klubu i od tego kto akurat stoi na bramce, np. do Tiger Tiger i droższych lokali musisz miec 21 ale to nie jest reguła
tylko pamietaj ze musisz miec przy sobie jakis dowód tozsamosci, nawet jezeli masz >21

ja kiedys wchodziłam na podrobioną legitymacje szkolną :D wiec mysle ze dasz rade

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie