Au-Pair/Praca Wnatage- Anglia

Temat przeniesiony do archwium.
Hey,rodzina poszukuje chlopaka jako aupair,nie jest to zwyczajne aupair poniewaz z dziecmi masz jak najmniej do czynienia a wiecej pracujesz jako... ogrodnik,malarz...:) jednym slowem ''handyman'' Ja wlasnie koncze u nich i przeprowadzam sie do Oxfordu. Wiec jesli ktos ma ochote wyjechac to piszcie na [email] Masz zapewniony pokoj z lazienka (dostep do jacuzzi), ja jedzenie kupowalem osobno (z wygody i braku czasu:)) za ok 40h na tydzien £120 w tym 2 razy w tygodniu college po 3 godziny- kurs angielskiego. Raczej powinienes miec prawo jazdy i pomiedzy 17 a 28 lat :) To naprawde dobry start aby nauczyc sie angielskiego lub polepszyc troche, odlozyc troche kasy ...poznac nowych ludzi i moze pozniej przeniesc sie na swoje. Ja bede mieszkal jakies 20 mil od Wanatge i zawsze sluze pomoca. Kiedy mozna zaczynac??...nawet jutro... Pakuuuuj walizke, wczesniej mail do mnie i juz jestes au-pair w Anglii. Proste...??? :):)
Czekam na pytania i powazne zgloszenia. Jesli masz Skype, podaj prosze swoj nick a ja zadzwonie do Ciebie.
3mcie sie ludziska
Przepraszam za bledy...:/ powinno byc Wantage...

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę