test językowy

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś kto ma zamiar wyjechać jako au-pair przez agencję GAWO jest w trakcie wypełniania wielostronicowego testu ?
Jeżeli tak, proszę o kontakt, w celu porównania i takie tam ;)

kontakt: GG - 9321008, e-mail - [email]
hej!!!ja też mam jechać przez tą agencje o jakim teście piszesz????
hey ;)

test językowy - sprawdzający poziom naszego angielskiego ;) ale nie wiem czy komuś będzie sie to chciało sprawdzać bo to ok 70str w Wordzie :]
nie dostałaś takiego czegoś ? wszystko jest w umowie ! Przysłali mi na początku kwietnia, miałam przeczytać, podpisac jeśli sie zgadzam + I rata -200zl, następnie przysyłają na e-maila ten test językowy i takie szkolenie jak gdyby, w moim wypadku (wyjazd na summer) wszystko odesłać do Gawo 15 maja

A jak jest z Tobą ? ;)
i juz wypelniłam iwysłałąm.. ahh ile pracy ;P temat juz w sumie niewazny jak dla mnie
Heeej!Ja jeszcze nie wysłałam więc nie wiem.Wysyłam dopiero na początku czerwca.
Hej:) ja jade z PROWORK ale to jest na tej samej zasadzie;) juz mam rodzinke w sumie, ale żadnego testu jeszcze nie dostałam ...

Bedzie ktoś w okolicy Amerscham? (30 min od Londynu,)
wiesz co monisss ... jeśli chcesz to odezwij sie do mnie na mail albo gg, przesle ci rozwiazanie testu bo dostałam .... to troche nie fair w stos do nich ale co tam ;P kombinować trzeba, a ja chętnie pomogę, kto chce niech sie zgłasza ;) moje namiary w 1 poscie tego tematu ;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

FCE - sesja letnia 2007

Zostaw uwagę