Do au-paire w Holandii

Temat przeniesiony do archwium.
hej.jadę na okres wakacje do Holandii jako au-pair.mam w związku z tym pytanie-czy u nich tez trwają w tym czasie wakacje,a może mają jakoś to inaczej rozłożone.a,no i będę opiekować sie 6-letnim chłopcem.
a tak w ogóle to ile tam mniej więcej zarabia au-pair?i jeszcze kwestia ubezpieczenia zdrowotnego(wiadomo,wszystko się może zdarzyć)-muszę o to sama zadbać czy hostka powinna wykazać inicjatywę?pzdr
witam, mam pytanie jak Pani zalatwiala prace, chodzi mi o pośrednika. Byłbym wdzięczny za wszelkie szczegółym jako iz rowniez przymierzam się do wyjazdu do pracy w Holandii;) moj e-mail [email] Pozdrawiam serdecznie
hejka ja jestem teraz opiekuna w nederlandach i tutaj dzieci maja wakacje tylko przez lipiec pozniej w sierpniu ida juz do szkoly wiec bedziesz go musiala odprowadzac chyba ze dojezdza autobusem a co do ubezpieczenia to postaraj sie z twoja hostka zeby to zalatwila musisz jej powiedziec ze ci zalezy bo holendrzy jak sie sama nie zapytasz to nic ci nie powiedza buziaki pozdrowionka ps daj znac w jaka okolice jedziesz
hej.mam na imie goska przeczytalam twoj wpis i rozumiem ze chcesz zostac operka w holandji. ja wlasnie koncze swoj rok za miesiac i moja 'rodzina'szuka kogos na moje miejsce. jesli jestes choc troche zainteresowana odpisz na adres [email]

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

FCE - sesja letnia 2007

Zostaw uwagę