Oddam rodzinkw w dobre rece( Irlandia)

Temat przeniesiony do archwium.
Oddam sprawdzona rodzinke w dobre rece:-)
Poszukuje Au Pair na swoje miejsce dla uroczej rodzinki z Passage West< 20 min.od centrum Cork>.
Jestem Au Pair od roku i postanowilam , ze czas zaczac nowa przygode jednak tak bardzo zzylam sie z tymi ludzmi , ze postanowilam pomoc im w znalezieniu mojej nastepczyni...osoby cieplej, serdecznej i kochajacej te wspaniale dziewczynki jak i ja.
Moze podam wiecej szczegolow
-3 dziewczynki
-start wrzesien 2007
- pobyt 12 do 24 msc
-mozliwosc uczeszczania do szkoly jezykowej
Rodzinka jest zarejestrowana na Au Pair Word.Family Elaine Mc Eveney, Ireland
Naprawde zyczliwi i ciepli ludzie z duzym poczuciem humoru. Staraja sie stworzyc Au Pair ciepla i rodzinna atmosfere.Dla mnie sa przede wszystkim przyjaciolmi.
Jezeli jestescie zainteresowani wiecej informacji moge udzielic droga mailowa. [email]
Pozdrawiam:-)
Dziewczyny wciaz szukamy...dziekuje za zainteresowanie:-)
czy moglabys mi cos wiecj napisac na temat tej rodziny, jestem w irlandii od ponad 2 tyg, i szukam takiej wlasnie pracy, ukonczylam atownictwo medyczne i ardzo kocham dzieci. sama pragne miec troje :) pozdrawaim i z gory dziekuje JUSTYNA
CZESC JESTEM ZAINTERESOWANA TA PRACA MAM 26 LAT I ZNAM ANG. W PODSTAWOWYM STOPNIU PODAJ SZCZEGÓŁY TEJ PRACY PODAJE MOJE NAMIARY: [email] NR GG 1[tel], DZIEKI ZA ODP. EWA.
Justyna szczegoly sa na stronce Au Pair Word; tam jest rodzinka przedstawiona, nawet zdjecia dziewczynek.
Jezeli jestes zainteresowana prosze napisz pytania i cos o sobie w jezyku angielskim; dolacz zdjecie i wyslij na adres [email]
Odpowiemy na kazada wiadomosc:-)
Pozdrawiam

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę