konsultantka au pair

Temat przeniesiony do archwium.
hej Czy pracuje ktos jako konsultant au pair??? Ile sie zarabia w takich firmach ??? Slyszalam ze za kazda polecana osobe dostaje sie 80 zl jestem byla au pair uwielbiam ten program i chcialabym pracowac jako konsultankta au au pair . Czy poleca ktos czy odradza taka prace?? Przygoda z AU pair nadal trwa :)
Wiesz, wydaje mi się, że zarobki zależą od firmy i rodzaju zatrudnienia. Jak będziesz pracować w biurze firmy na cały etat to dostaniesz stałą pensję + ewentualnie premię za każdą osobę, którą wyślesz na program au-pair.

Jeśli nie szukasz stałej pracy a tylko możliwości dodatkowego zarobku to wtedy możesz podpisać umowę o dzieło i zarabiać określoną kwotę za każdą pozyskaną osobę. Myślę, że 80 zł to minimum za które taki interes by się opłacił.

Pracę zawsze zacząć warto bo zawsze jakaś kaska spadnie. Najlepiej powysyłaj do kilkunastu firm, które zajmują się au-pair ofertę współpracy, taką na umowę o dzieło. Większość firm powinna się tym zainteresować bo jak nikogo im nie znajdziesz to nie ponoszą żadnych kosztów. Tylko nie proponuj od razu stawki, zapytaj ile oni Ci proponują a potem wybierz tą firmę, która da Ci najwięcej lub, która ma najbardziej atrakcyjny program - będzie Ci łatwiej znajleźć więcej osób chętnych.

Powodzenia i daj znać jak Ci poszło.
Hej:)
bardzo dziekuje za odpowiedz. Kazda opinia jest dla mnie wazna . Masz racje wysle do kilku firm poczekam i zobacze co wyjdzie. Chacialam tylko dodac ze sama kiedys wyjechalam do USA przez firme au apir i uwielbiam ten program . Moglabym o tym romawiac przez wieki. Z tad moje zainteresowanie , chce to jakos wykorzystac . Dzieki za rade i wsparcie teraz juz lepiej wiem jak sie za to zabrac . Pozdrawiam pa

« 

Pomoc językowa

»

Brak wkładu własnego