au pair potrzebna marzec/kwiecien

Temat przeniesiony do archwium.
hej
jestem au pair u rodzinki z 4 dzieci , sa dziewczynki jeden chlopiec, 9, 7, 5, 4 lata . praca kolo dzieci skupiona na dwoch namlodszych , zaczyna sie od 13.00 i trwa do 17.00 w dwa dni a w pozostale do 18, polega na pomozeniu najmlodszej przebrania sie z mundurka w normalne ubranie, podanie lunchu dzieciom, sprzatniecie po lunchu i zabawa z dzuiecmi, raz w tygodniu sprzata sie pokoj dziewczynek i chlopca oraz podloge wkuchni sie zmywa, rodzice sa bardzo elsatyczni i nie ma znimi wiekszych klopotow, jesli chodzi o dzieci to sa sympatyczne i grzeczne nie bija i nie gryza :Dbabisiting najczesciej w czwartki i soboty niekiedy, kieszonkowe 120 euro plus rodzinka placi za kurs angielskiego dwa razy w tygodniu w samym cenbtrum dublina,
jezeli jestes zainteresowana i mas zjakies pytania to pisz :D
Ja tę panią chyba znam :D.
Hej, bylabym zainteresowana zostaniem au pair , pytanie tylko o co chodzi z tym marzec /kwiecien, bo w zasadzie nie chcialabym planowac rocznego pobytu jako au pair, poniewaz koncze studia , od dzis do czerwca mam wolne i ten okres chcialabym przeznaczyc na podszlifowanie angielskiego , ktory jest kipski.
Ale mam jedna zalete bylam juz rok czasu jako au pair w NIemczech i mam bardzo dobre wspomnienia.
czekam na jakos odpowiedz
pozdrawiam
hej chodzi o to ze posada au pair jest wolna jak najszybciej, rodzince powiedzialam ze chcialym z nimi do konca marca posiedziec ale jezlei bylabys w stanie przyjechac tu wczesniej poczatek marca albo jeszcze wczesniej to bedzie spoko jezeli amsz jakies pytania pisz [email]