Szukam sprawdzonej rodzinki

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich! Właśnie skończyłam studia i chcę wyjechać jako au pair do Anglii, Irlandii lub innego europejskiego kraju(mam doświadczenie i referencje od 2 polskich rodzin. komunikatywny angielski). Początkowo chciałam załatwić to przez biuro ale poczytałam trochę forum i widzę że to niezbyt dobry pomysł. Dlatego mam prośbę do innych au pair, jeśli macie jakieś sympatyczne, sprawdzone rodzinki które poszukują au pair, to proszę o kontakt na mój nr [gg] . Mogę wyjechać od sierpnia na 1 rok.
hej ,niestety nie mam gg wiec zostawiam wiadomosc tutaj...znam pare rodzinek w Holandii...zainteresowana?
Czesc. Ja znam bardzo dobra rodzine z dublina, ktora potrzeboje au pair na rok czasu. moj [email] kasia.
Hej:) Ja też szukam sprawdzonej rodzinki na 1 miesiąc (sierpień) w UK najlepiej w Anglii. Piszcie jeżeli znacie kogoś kto szuka au pair! (bardzo dbobrze znam j.ang!)
z tego co sie orientuje to na 1 miesiąc raczej nie dasz rady sie nigdzie załapac. najkrótsze wyjazdy organizowane sa min 3-4 miesiące. Najczęsciej sa to wyjazdy na rok nawet dłużej
oj mozna, mozna. ja juz 3 raz jestem au pair. najpierw 2 m-ce w irlandii, potem 3 i pol w anglii, a teraz 2 m-ce we wloszech. duzo dziewczyn wjezdza tylko na wakacje, trzeba tylko poswiecic duzo czasu na szukanie i uzbroic sie w cierpliwosc. polecam strone au-pair-world, ja tu znalazlam swoje rodzinki. a moja kolezanka jedzie na 5 tg. do holandii, wiec wszystko mozna.
pzdr
Hej, możesz podać mi swój adres e-mail, napiszę do Ciebie?
Powyższa wiadomość jest dla Mikijany.
Kasia26- czy twój adres jest prawidłowy, ponieważ nie mogę wysłać do Ciebie e-maila. A jestem zainteresowana i chciałabym dowiedzieć się więcej o tej rodzinie. Mój adres: [email]
Czesc Dziewczyny!!!
Wlasnie przyjechalam do Maastricht jako au-pair,bardzo bym chciala poznac inne au-pair z tych okolic :)
moje gg:
9287792
Serdecznie ozdrawiam,
Ania
Czesc Justyna ,czy nadal poszukujesz rodzinki w Holandii???jesli tak to mam propozycje do Utrechtu ...
Hej
Wlasnie opuszczam moja rodzinke, jest baardzo dobra, szukam kogos w zastepstwo od zaraz :) takze kto pierwszy, ten lepszy :)
Rodzina mieszka w Londynie, trzeba sie zajac dwojka sposrod trojki dzieci, dzieciaki fajne, rodzice bardzo mili, Nigeryjczycy z pochodzenia.
Od zaraz, czyli najpozniej od 24 lipca, najkrocej do 18 wrzesnia.
moj mail: [email]
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę