AU pair na Jersey poszukiwana:)

Temat przeniesiony do archwium.
Hej:)
Jeśli ktoś byłby zainteresowany wyjazdem na au pair chciałabym zaproponować swoje miejsce. Miałam jechać 31 sierpnia na Jersey, do opieki nad trzema chłopcami (2,6 i 10 lat). W sumie planowałam to już od 5 miesięcy, ale z powodów osobistych nie będę w stanie pojechać, szukam kogoś na swoje miejsce, bo nie chce zostawiać Mirandy (matki dzieciaków) bez nikogo. Miranda jest bardzo sympatyczna, do obowiązków au pairki należy głównie opieka nad chłopacami. Dwóch najstarszych należy zaprowadzić do szkoły, a w ciągu dnia przypilnować najmłodszego, poprasować i takie tam:) Potem odebrać chłopaków ze szkoły, dać im coś do jedzenia i koniec:) Praca od 8 do 17. Istnieje możliwość podjęcia collegu. Kieszonkowe 120Ł/ tydz., weekendy wolne. Mogłabym też odsprzedać swój bilet na 31 sierpnia z Poznania do Londynu ( bilet z Londynu na Jersey Miranda mi już opłaciła). Bilet jest w dwie strony, gdyż istnieje możliwość powrotu na święta na 2 tyg:) (data na 22.12). Jeśli o czymś zapomniałam, to przez przeoczenie. Odpowiem na każdego maila. Zależy mi na kimś solidnym, bo i rodzina na taką się zapowiada. Zainteresowanych proszę kontakt na: [email]
Pozdrawiam :)

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę