au-pair pomocy

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich;-) chcę zostać au-pair tylko nie wiem jakie biuro wybrać proszę pomóżcie mi i napiszcie jakie jest najlepsze i sprawdzone biuro? a może ktoś zna lub wie że jakaś rodzina potrzebuje au-pair? dzięki wielkie za pomoc bo to mój pierwszy wyjazd i trochę się boję wiadomo.. i nie wiem które biuro wybrać:-( (z warszawy najlepiej)
ja wyjechalam przez prowork na smolnej w wawie,bylam zadowolona,nawet gdy napisalam do nich maila ze zle mi sie uklada z rodzina to zapewnili mi dyskrecje i ze znajda nowa rodzine :) moje kolezanki tez sie nie skarzyly:) pozdrawiam
dzięki zastanawiałam się nad tym biurem i też Cultural Care i nie wiem które lepsze.. aj już patrzyłam różne oferty rodzin w internecie ale z biurem bezpieczniej.. i nie wiem już ;-(
ale okazali Ci tę pomoc bez problemu znaleźli Ci drugą rodzinę? chyba zdecyduję się na prowork, oj ale rodzina różna może się trafić..
ja 3 razy wyjechalam przez stronke www.aupairworld.net i za kazdym razem bylam zadowolona, nie musoisz pchac kasy do kieszeni jakiejs agencji posrednictwa i masz bezposredni kontakt z rodzinka.
tak ja napisalam maila ze rodzina zle mnie traktuje, ze nie wiem jak mam z nimi rozmawiac bo wszystko zaczelo sie jak pani domu zaszla w ciaze ,stala sie nieznosna no wiec wytlumaczylam moja sytuacje,doradzili mi rozmowe z rodzina a jesli to nie poskutkuje to oni mi pomoga dyskretnie,zalatwia nowa rodzine i umowia ewentualne spotkanie ale moja sytuacja w rodzinie byla troszke bardziej skomplikowana no i ucieklam do znajomych anglikow , zaczelam nowa prace i na szczescie nie bylo to operkowanie :) ale biuro na pewno by mi pomoglo. mojej kolezance pomogli zmienic rodzine, duzo zalezy od szczescia bo na jaka rodzine trafisz to nie zalezy od biura,nie mozna ich za to winic, ja poprostu stiwerdzilam ze to nie jest praca dla mnie nawet jesli rodzina bylaby dobra, poprostu tam nie ma tak jak jest napisane ze pracujesz 5 czy tam 8 godzin pracujesz 24h,i to nie jest zawsze czyms zlym - jak mowilam wczesniej zalezy jak sie zzyjesz z rodzina, ale pozytywne doswiadczenia tez mam, w tym samym czasie kiedy bylam operka pracowalam w pubie, poznalam nowych ludzi dzieki ktorym sie uwolnilam od tej rodziny:) angileski sie poprawil :) usamodzielnilam sie
jak mowie nie chce cie zrazac bo niektorym sie udaje, maja super rodziny kochaja dzieci, a ja poprostu chcialam za wszelka cene wyjechac i to byl najbezpieczniejszy sposob :) zaciskalam zeby przez 8 miesiecy , plakalam w poduszke
no i 4 moje kolezanki wyjezdzaly przez prowork i zadna sie nie skarzyla co do tej firmy, innych nie znam wiec juz nie pomoge , powodzenia i zastanow sie dobrze czy chcesz byc operka :) pozdrawiam
dzięki dzięki;) chcę wyjechać i to mój jedyny sposób już zdecydowałam, jakoś wytrzymam.. wiem że przez tą stronkę mogę ale z biurem bezpieczniej niż tak na własną rękę do jakiejś rodziny bo nie wiem jaka okaże się naprawdę... ale dzięki za pomoc;)
Ja polecam Cultural Care Au Pair bylam rok w stanach z tego biura i szczerze mowiac byl to najlepszy rok w moim zyciu. Z checia po studiach wybralabym sie jeszcze raz! Pozdrawiam
Ja wyjechałam z Biura Happy AuPair. Polecam, miła obsługa i szybko znaleźli mi fajną rodzinkę.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Brak wkładu własnego

Zostaw uwagę