Ankieta

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

przebywasz na obozie jezykowym w Angli.Jednym z zadan uczestnikow jest przygotowanie i omowienie ankiety dotyczacej jakiegos aspektu zycia codziennego wszystkich uczestnikow.ZREDAGUJ ANKIETE W KTOREJ POPROSISZ UCZESTNIKOW O

1.okreslenie jaki zawod wykonuja lub chcieliby wykonywac

2.ich opinie na temat dobrych stron
tego zawodu

3.ich opinie na temat zlych stron tego zawodu

4.podanie oczekiwanego wynagrodzenia
Zapomniałes kotku wkleić ankietę.
to mial byc zart?? czytaj wolniej jak nie rozumiesz o co prosze
> czytaj wolniej jak nie rozumiesz o co prosze

Większość stałych użytkowników tego forum na różne sposoby pomaga ludziom się uczyć ale nie odrabia cudzych prac domowych. Mają lepsze rzeczy do roboty niż pomaganie w kantowaniu nauczycieli (przedstawisz tę ankietę jako swoją?).

I nie, wklejenie tego do działu "brak wkładu własnego" nie powoduje, że ludzie przestaną Ci ten fakt wytykać - zgodnie z niepisanymi zasadami tego forum, on nie ma służyć do obrabiana cudzych prac domowych (są inne sytuacje kiedy ludzie mogą nie móc sami sformułować czegoś po angielsku).
edytowany przez Iota: 13 sty 2011
Moze od razu podasz mi imie i nazwisko nauczyciela i szkole do ktorej chodzisz - to ja to bezposrednio dostarcze w rece nauczyciela.
Po co sie tobie w ogole fatygowac?
Przeciez masz lepsze rzeczy do zrobienia jak uczyc sie tego banalnego jezyka.
Cytat: kotek1888
to mial byc zart?? czytaj wolniej jak nie rozumiesz o co prosze

.
.i jeszcze moj drogi kotku, nie zaczynaj z takim swoim zadartym nosem na nas.. bo to nie zacheci nikogo zeby Ci w czymkolwiek pomoc.
zgadzam się. swoją drogą, zastanawiam się Iota, skąd masz czas zeby siedziec na forum i pomagac tym ktorzy nie umieją,;p moglabys w tym samym czasie udzielac korków i zarabiac.;)
Może w pracy siedzi na forum zamiast pracować ;)
True, true...

Co do dyskusji, to zachęcam, abyś podjął przynajmniej próbę zrobienia tego samemu, a jak będziesz mieć z jakimś zagadnieniem problem czy wątpliwości to możesz uderzyć na forum i się spytać - wtedy na pewno chętnie Ci pomożemy.

Z takim nastawieniem niestety nie nauczysz się niczego, a przecież po to jest to zadanie.

---
Pozdrawiam
Bartek Mańko
http://www.szybkijezyk.pl - ucz się języka SZYBKO!
Cytat: kraZZeman
zgadzam się. swoją drogą, zastanawiam się Iota, skąd masz czas zeby siedziec na forum i pomagac tym ktorzy nie umieją,;p moglabys w tym samym czasie udzielac korków i zarabiac.;)

Aż tak źle mi życzysz? :-) Musiałabym:
a) rozliczać się z fiskusem
b) uczyć nie tylko wtedy, kiedy mi się chce i nie tylko te osoby, które chcę
c) odpowiadać za wyniki

Cytat: eva74
Może w pracy siedzi na forum zamiast pracować ;)

Mam elastyczne godziny pracy. Znaczy się... jak nie zrobię teraz, to i tak mnie dopadnie. :-) Ale dobrze, jak mnie za bardzo widać, to się mogę znów schować na pół roku - nie ma sprawy. :-)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa